Horoscopul săptămânii 17-22 iunie 2017: Se anunţă schimbări

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru următoarea perioadă!

16 iun. 2017, 08:14
Horoscopul săptămânii 17-22 iunie 2017: Se anunţă schimbări

Berbec

Nativele au oportunități pentru a porni ceva pe cont propriu, ceva la care se gândesc de mult timp. Atenţie, nu înseamnă că e musai să înceapă acum, ci este vorba despre idee şi despre planificarea ei. O afacere mai întâi se concepe, se face un plan de bătaie şi abia apoi e demarată. Profesional, nativele au posibilitatea de promova.

Taur

Din varii motive, independente de voinţa lor, pierd un susţinător care ar fi urmat să le dea o sumă de bani ori să aibă grijă de ele. Acele cupluri care de foarte multă vreme se tot codesc dacă să se lege la cap sau nu vor lua, în sfârşit, decizia de a face pasul cel mare care aduce liniştea familiei şi a parterului  de viaţă.         

Gemeni

Cele care ştiu să vorbească reușesc să obţină susţinere financiară şi morală pentru ceea ce vor să obțină și au energia să-și pună în practică ideile. Segmentul financiar este foarte bine susţinut de Pluto, deci banii vin cu regularitate şi consistent. Să fie atente cum îi cheltuie. Este posibil să primească o ofertă de muncă, dar le-aș sugera să nu se grăbească să o accepte.

Află ce le rezervă astrele celorlalte zodii pe clickpentrufemei.ro.