Horoscopul săptămânii 19 – 25 ianuarie 2018

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru perioada care urmează!

RomaniaTV.net
19 ian. 2018, 09:34
Horoscopul săptămânii 19 – 25 ianuarie 2018

Berbec

Vor recurge la ajustări prin alegerile pe care le vor face, vor tăia o serie de legături cu trecutul. Probleme legate de studii la cele mai tinere. Vor fi puse în faţa unei decizii majore vizând drumul pe care să o ia, nu se vor da înapoi de la nimic. Poate fi vorba despre boala unei rude de care ele sunt foarte legate şi care le arată cât de mult le-a iubit.

Taur

Găsesc o soluţie menită să le dea curajul ca să se angajeze în proiecte pentru iluminare şi linişte interioară. Primesc confirmarea că au depăşit momentele grele şi că se pot orienta cu speranţă spre viitor, că există o mare cantitate de energie înmagazinată în sufletul lor – nu u trebuie decât să o direcţioneze spre scopul dorit. Sunt vizate domenii care ţin de credinţă, de sănătate, de şcoală.  

Gemeni

Munca stă sub semnul epuizării şi îi singularizează în peisajul creativităţii. De aceea, singurul segment în care nu se vor produce mari schimbări rămâne cel al profesiei. Afectiv, stabilitate pentru cuplurile mature – oameni care au învăţat câte ceva despre celălalt. Pentru cuplurile tinere, urmează o învălmăşeală de sentimente, de aşteptări şi de dezamăgiri.

Află ce-ți rezervă astrele în următoarele zile pe clickpentrufemei.ro.