Horoscopul săptămânii 20-26 aprilie 2018: Multe planuri vor fi încununate de succes

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează.

RomaniaTV.net
20 apr. 2018, 08:52
Horoscopul săptămânii 20-26 aprilie 2018: Multe planuri vor fi încununate de succes

Berbec

Activitatea profesională va fi destul de susținută, căci în drumul spre atingerea obiectivului a trebuit să depășiți diferite obstacole. În sfârșit, acum puteți începe să finalizați anumite documente, să discutați condițiile de cooperare cu partenerii, cu șefii, pentru că se vor face schimbările necesare. Sentimental, arătați atenție și sensibilitate față de cei dragi, și veți fi răsplătite.

Taur

N-ați găsit până acum cel mai bun moment pentru a efectua schimbări radicale la locul de muncă. Dacă ați avut un job stabil de la care nu v-ați grăbit să plecați, acum o să începeți a vedea roadele. Dacă nu, v-ați aruncat în promisiuni deșarte, v-ați confruntat cu înșelăciunea. Încă e posibilă traversarea unei serii de obstacole neprevăzute.

Gemeni

De acum încolo aveți toate șansele să finalizați sarcinile de serviciu inițiate cu ceva timp în urmă, căpătați putere și, împreună cu colegii, o să duceți totul la bun sfârșit. Vă veți bucura de cooperarea cu toți cei implicați. O mare parte din ceea ce ați planificat până acum și din ceea ce ați visat de mult timp încoace va prinde viață și se va materializa.

Află ce-ți rezervă astrele în următoarea perioadă pe clickpentrufemei.ro.