HOROSCOPUL săptămânii 20-26 octombrie realizat de Mariana Cojocaru: Mulţi nativi se vor certa cu familia

Astrologul Mariana Cojocaru avertizează că aspectele astrale vor duce la conflicte şi certuri chiar şi cu cei dragi pentru aproape toate zodiile. Fiţi calmi, cumpătaţi şi nu vă grăbiţi!

20 oct. 2014, 10:04
HOROSCOPUL săptămânii 20-26 octombrie realizat de Mariana Cojocaru: Mulţi nativi se vor certa cu familia

BERBEC

Totul reprezintă o provocare pentru Berbeci în această săptămână, dar există o soluţie minune pentru orice. Unii nativi vor reuşi să semneze contracte, dar alţii vor pierde de pe urma acestora. Dacă nu se descurca singuri este bine să apeleze la persoanele mai mature, la bătrâni, consilieri sau la oameni care îi pot îndruma. Aspectele astrale marcate de Uranus retrograd şi de opoziţia cu Mercur retrograd aduce izbucniri necontrolate, certuri şi chiar boli karmice.

Citeşte şi Horoscop. Cum stai cu sănătatea în 20-26 octombrie. Află ce spun astrele

TAUR

Aceşti nativi trebuie să fie atenţi la partenerul de viaţă, dar şi la sănătatea lor sau a altui membru din familie. Este o perioadă mai tulburată, mai agitată, existând un pericol de dispute, de certuri sau de accidente de muncă.

GEMENI

Gemenii pot avea, datorită aspectelor dure şi presante, cu eclipsa de soare şi Venus, de gelozii. Atenţie să nu fiţi prinşi cu mâţa în sac şi nici să nu staţi tot timpul cu ochii pe gaura cheii. Puteţi fi prinşi cu minciuna. De asemenea, Gemenii au parte de o săptămână de introspecţie pentru analizarea unor chestiuni de suflet care le pot da bătăi de cap. Recomandarea astrologului Mariana Cojocaru este să vă programaţi agenda fără să o supraîncărcaţi deoarece veţi rezolva doar jumătate din probleme. Încercaţi să discutaţi cu cei din jur astfel încât să vă crească gradul de eficienţă. E foarte important ca într-o astfel de săptămână să vedeţi ce restanţe aveţi faţă de copii sau persoanele iubite, iar vorbele nespune să fie mărturisite acum.

Citeşte şi Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în săptămâna 20-26 octombrie

RAC

Pentru aceşti nativi relaţiile sentimentale care le aduc fericire pot trece la etapa superioadă: se mută împreună cu partenerul, primesc sau dăruiesc inelul de logodnă sau promit că vor face ceva deosebit pentru persoana dragă. Cei care îşi doresc copii pot lua acum decizia să se pună pe treabă. Deciziile vor fi un fel de teste de viaţă şi nici nu puteţi să le amânaţi şi nici să vă fofilaţi la ce aveţi de făcut. Încercaţi să împăcaţi şi capra şi varza, adică şi şefii – nu intraţi în dispute – şi familia – unde presiunea şi evenimentele se aglomerează.

Citeşte şi Horoscopul sexual al săptămânii 20-26 octombrie

LEU

Nu va fi o săptămână uşoară pentru Lei, care sunt un pic mai vulnerabili. Este o săptămână cu plus de evoluţie spirituală, cu încărcătură emoţională foarte mare, în care trebuie să fiţi intuitivi mai mult ca niciodată. Aveţi grijă cum şofaţi, verificaţi instalaţiile, uşa, apa, fiarele de călcat, aparatura casnică înainte de a pleca de acasă deoarece există un risc de accidente domestice.

FECIOARA

Fecioarele au parte de un debut interesant chiar de luni, când Luna va fi în constelaţia Fecioarei. Cine are de încasat bani sau trebuie să facă o vizită la medic va fi aspectat astral favorabil. Totuşi, în această săptămână nu trebuie să răspundeţi la nicio provocare. Există riscul să vă certaţi cu vecinii, cu fraţii, cu rudele de rgadul II, motiv în plus pentru care nu trebuie să intraţi în răfuieli.

BALANTA

Pentru nativii din Balanţă există, în această săptămână, un risc crescut de pierderi de bani şi de bunuri, de supărări şi afecţiuni, boli karmice. Dacă în cursul săptămânii trecute aveaţi opinii şi vedeaţi partea plină a paharului se spune că veţi deveni mult mai agitate şi intraţi în panică, frică şi veţi vedea partea goală a paharului. Dacă mergeţi la negocieri aveţi grijă ce cumpăraţi, dacă tranzacţionaţi bunuri de valoare sau imobiliare mare atenţie cu cine semnaţi, verificaţi bonitatea vânzătorului sau cumpărătorului.

SCORPION

În această săptămână, Scorpionii merituoşi vor primi recompense, recunoaştere, însă eclipsa de Soare le poate fi şi un disciplinator. De asemenea, unii pot intra pe uşa infernului, cu cele nouă trepte, deci trebuie să fie foarte atenţi la deciziile pe care le iau, unde păsesc, în ce conflicte intră.

SAGETATOR

Pentru Săgetători această săptămână va fi una a penitenţei. Fie se pedepsescu, fie sunt pedepsiţi de astre. Aceşti nativi trebuie să fie atenţi la sănătate, deoarece anumite afecţiuni sau boli latente pot scăpa de sub control. La locul de muncă nativii din Săgetător vor sta pe un butoi cu pulbere.

CAPRICORN

Astrele le pot da agenda peste cap. Deşi Capricornii sunt punctualii zodiacului, în această săptămână nu vor reuşi să ajungă la timp, vor uita lucruri acasă, se vor întoarce din drum. Săptămâna cu eclipsa de soare îi pune pe cei mai norocoşi într-o aliantă inedită. În plus, nativii sunt într-o săptămână foarte interesantă unde cel mai important aspect este întâlnirea cu persoanele din trecut, împlinirea unei bucurii, activarea unui hobby de suflet.

VARSATOR

Vărsătorii trebuie să fie şi ei foarte atenţi, iar eclipsa de Soare indică faptul că anumite proiecte profesionale, sociale sau de suflet ale Vărsătorilor se pot închide. Apar, totuşi, şi oportunităţi în carieră, chiar dacă aveţi nevoie de stimuli, de provocări. Veţi fi prococaţi, nu daţi curs niciunei provocări, evitaţi incidentele de orice natură: atenţie pe unde coborâţi scările, cum păşiţi deoarece Mercurul retrogad predispune la accidente.

PEŞTI

Această perioadă are o încărcătură extrem de profundă pentru cei cu abilităţi mediumice. Magnetismul, mesajele de dincolo, semnele vor face din nativii acestor zodii nişte oameni care-şi vor putea descifra imediat viitorul. Limpeziţi-vă gîndurile şi luaţi deciziile care se cuvin.