Horoscopul săptămânii 22-28 decembrie. Află ce spun astrele

HOROSCOP: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

22 dec. 2014, 04:28
Horoscopul săptămânii 22-28 decembrie. Află ce spun astrele

CAPRICORN

Încearcă tot mai mult să fii calmă şi să păstrezi liniştea în viaţa ta de cuplu ori în familie. Trebuie să te schimbi şi să fii cu totul altă persoană de acum înainte. Vizualizează-ţi defectele şi scapă de ele!

Încearcă să îţi organizezi mai bine banii în această săptămână, ai făcut deja suficiente cheltuieli. Nu uita că ai unele obligaţii pe care trebuie să le onorezi şi pentru care trebuie să pui bani deoparte.

Nu stai bine cu nervii în această săptămână, şi ai face bine să ţi-i controlezi dacă nu vrei să îţi faci duşmani. Există riscul să îi îndepărtezi pe cei dragi, dar şi să te alegi cu mari dureri de cap şi cu scăderea energiei.

VĂRSĂTOR

Este o perioadă în care trebuie să îi împaci pe toţi, dar nu trebuie să îţi laşi partenerul pe ultimul loc. Mai presus decât orice, viitorul tău este cel mai important, aşa că gândeşte pe termen lung şi nu te lăsa influenţată!

Nu este un moment bun pentru a trece la acţiune, ci doar de a-ţi gândi mişcările viitoare. Încearcă să nu investeşti, să nu împrumuţi şi nici să cheltui sume de bani fără măsură. Te poţi distra de minune şi cu un buget redus!

Nu ai prea multă energie săptămâna aceasta şi te simţi destul de prost că nu poţi face faţă ritmului prietenilor tăi. E posibil ca toată această stare să fie din cauza excesului alimentar de care te-ai bucurat până în acest moment. Consumă cu moderaţie măcar de acum înainte!

PEŞTI

Dacă eşti singură, această perioadă îţi poate oferi multe alternative. Singura de care ar trebui să te fereşti este să nu sari în braţele primului venit doar de dragul de a nu te face de râs în faţa familiei sau a prietenilor tăi. Uneori te poţi simţi mai bine fără companie! 

În această perioadă ar trebui să te bucuri de cei dragi şi să laşi cariera şi banii deoparte. Dacă nu te poţi detaşa complet, rămâi la stadiul de a visa, şi nicidecum de a trece la acţiune!

E posibil ca organismul tău să cedeze cât de curând dacă nu îi oferi doar cât are el nevoie. Preparatele tradiţionale, gustoase şi destul de multe, îţi pot provoca probleme digestive şi poate chiar îţi va fi afectată tensiunea.

BERBEC

Dacă la începutul săptămânii nu îţi mai vezi capul de treabă, de miercuri încolo vei reuşi să îţi petreci tot timpul numai cu partenerul de viaţă. Vei petrece clipe minunate alături de el, şi veţi face o echipă bună pentru a pune la punct pregătirile de Sărbători.

E posibil ca la începutul acestei săptămâni să primeşti vestea bună cum că salariu ţi se măreşte sau că vei primi un bonus drept cadou de Sărbători. Tot ce trebuie să faci este să fii cumpătată şi să te bucuri de ei cât mai mult timp.

Dacă până acum mereu ai avut grijă să arăţi bine, săptămâna aceasta pare că nu te mai interesează deloc. Te arunci în bunătăţile mamei şi uiţi cât ai luptat pentru a arăta aşa. Nu vei întâmpina probleme de sănătate, însă te vei alege cu câteva kilograme în plus pe care nu le vei da jos aşa uşor.

TAUR

Este o perioadă în care ar trebui să te apropii de toată lumea, mai ales de cei dragi ţie. Dacă te-ai certat cu iubitul tău recent, acesta este momentul perfect pentru o reîmpăcare spectaculoasă. Depinde desigur de motive, uneori este bine să stai şi singur, decât într-o relaţie care îţi dăunează.

Te vei descurca cu banii în această săptămână, însă te vei stresa inutil din cauză că nu ştii să îi distribui cum trebuie. Dacă simţi că cedezi nervos şi ieşi în pierdere, lasă pe cineva în care ai încredere să organizeze totul.

E posibil să cedezi atât fizic, cât şi psihic săptămâna aceasta, şi în mare parte din cauza stresului de la serviciu, dar şi al cheltuielilor. Încearcă totuşi să nu îţi faci duşmani cu această dispoziţie a ta.

GEMENI

Chiar dacă eşti tensionată pentru că vrei să iasă totul perfect de Crăciun, ai grijă să nu îţi strici relaţia cu partenerul de viaţă. Fă-ţi timp pentru el sau implică-l în planurile tale. Dacă eşti singură, ar trebui să îţi găseşti mereu ceva de făcut pentru a nu te întrista.

Ţi-ai pus cam toţi banii la bătaie în această perioadă, iar acum vei afla dacă a meritat sau nu. Chiar dacă primeşti veşti proaste, situaţia ta financiară nu este una care să îţi facă probleme, mai ales că cel mai probabil îţi vei primi salariul în avans.

Încearcă să te bucuri de liniştea şi relaxarea acestei săptămâni, şi foloseşte-o pentru a-ţi recăpăta forţele. Te simţi obosită, însă ai noroc că nu te împiedici de probleme serioase de sănătate. Nu irosi această minivacanţă pentru a te obosi şi mai mult!

Citeşte mai mult pe eva.ro