Horoscopul săptămânii 23-29 ianuarie. Află ce te aşteaptă

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

RomaniaTV.net
23 ian. 2017, 10:20
Horoscopul săptămânii 23-29 ianuarie. Află ce te aşteaptă

Vărsător

Săptămâna aceasta poate veni cu numeroase ocazii de a întâlni bărbaţi pe placul tău. Dacă eşti singură, ai toată lejeritatea de a experimenta lucruri noi în compania acestora, însă nu trebuie să te grăbeşti cu privirea la luarea unei decizii. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, ai face bine să ignori tentaţiile din jur şi să încerci să îţi fie bine alături de partenerul tău.

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan profesional în aceste zile, mai ales dacă preiei iniţiativa mai des la locul de muncă. Faptul că vii cu un suflu nou te va propulsa şi vei obţine bile albe din partea superiorilor tăi. Nu este prea departe o avansare, însă nu trebuie să te concentrezi doar pe venirea acelui moment chiar dacă ţi-l doreşti enorm.

Peşti

Este foarte important ca în această săptămână să fii cât mai discretă cu privire la viaţa ta sentimentală. Fie că eşti angajată într-o relaţie stabilă sau abia te-ai implicat într-una, e necesar să nu dai prea multe detalii mai ales celor care te privesc cu invidie. Orice implicare exterioară îţi poate strica planurile şi fericirea!

Încearcă să păstrezi apele limpezi la locul de muncă în această săptămână şi să nu te cerţi cu şefii sau colegii tăi chiar dacă ai motive. Faptul că ai dreptate nu îţi dă dreptul să judeci sau să ridici vocea la cei cu care discuţi, altfel relaţiile tale profesionale ar putea fi în pericol. Cel mai probabil îţi poţi canaliza atenţia către altceva.

Citeşte şi  Horoscop Mihai Voropchievici 23-29 ianuarie 2017: Ce zodie dă lovitura şi ce ce zodie are parte de cumpene. Previziuni complete

Berbec

Dacă de curând ai trecut printr-o dezamăgire amoroasă, acum este momentul să faci primul pas pentru a o depăşi. Ţi se oferă o mulţime de oportunităţi de a cunoaşte oameni noi, eşti invitată la evenimente şi îţi poţi relua cu uşurinţă ritmul vieţii de femeie liberă şi disponibilă. Chiar dacă ţi-e teamă de un nou angajament, nu e cazul să pui piedici tuturor bărbaţilor care îţi dau târcoale.

Eşti în plină ascensiune profesională, iar această săptămână va fi mai plină ca oricând. Chiar dacă ai obosit, nu abandona acum traseul pe care ai pornit. Este un moment bun de a te implica în proiecte colective, astfel munca pe care o vei depune va deveni mai uşoară şi mai plăcută. Cât de curând se anunţă o avansare sau doar o mărire de salariu.

Taur

Nu se anunţă schimbări pe plan sentimental pentru tine, însă tot trebuie să ai grijă cu privire la reacţiile pe care le ai în faţa celor dragi. Eşti pe drumul cel bun şi înveţi treptat că trebuie să îi accepţi pe cei din jur aşa cum sunt, fără să încerci tot timpul să îi schimbi. Partenerul tău de viaţă va aprecia efortul pe care îl depui şi te va recompensa pe măsură!

Banii nu sunt o problemă pentru tine, dar chiar şi aşa veştile bună continuă să apară şi în această săptămână. Ai toate şansele să primeşti o promovare care îţi va schimba statutul, dar şi conturile bancare. Încearcă să nu îţi faci prea multe iluzii totuşi, pentru că poţi trece oricând de la bine la rău fără să poţi face ceva în această privinţă.

Citeşte continuarea pe eva.ro