HOROSCOPUL săptămânii 23-29 iulie 2018: Ce ţi-au pregătit astrele

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia.

RomaniaTV.net
23 iul. 2018, 06:50
HOROSCOPUL săptămânii 23-29 iulie 2018: Ce ţi-au pregătit astrele

BERBEC

În această săptămână te vei vedea nevoită să te împarţi în mai multe locuri şi să trebuiască să împaci mai multă lume. Din păcate pentru tine, aceste eforturi te vor face să uiţi de tine, neglijându-te mai mult decât oricând. Faptul că trebuie să oferi din timpul tău atât partenerului, cât şi anumitor prieteni care au nevoie de tine te va extenua la maximum. Cu toate acestea, după ce tot faci ce consideri că trebuie pentru a fi împăcată cu tine însăţi, reevaluează-ţi relaţiile şi vezi care dintre persoanele respective nu merită bunătatea şi timpul tău. Persoanele care te iubesc trebuie să te şi înţeleagă şi să îţi respecte dorinţele şi pasiunile.

Citeşte şi Horoscop saptamanal BANI 23-29 iulie 2018. Soarele in Leu si eclipsa de Luna. Ce schimbari te asteapta la capitolul bani

Chiar dacă nu vei câştiga mai mulţi bani în această săptămână, viitorul arată promiţător pentru tine. Eşti o persoană foarte luptătoare şi ambiţioasă, de aceea rezultatele nu vor întârzia să apară. Dacă îţi pui ceva în cap, cu siguranţă nu te vei lăsa până nu vei obţine acel lucru. Din păcate, la pachet cu toate acestea vine şi o problemă, aceea că te poţi neglija pe plan personal.

TAUR

Te axezi mai mult pe carieră în această săptămână, iar asta poate însemna că uiţi complet de cei dragi ai tăi. Din fericire, partenerul şi prietenii tăi te vor înţelege şi te vor susţinerea în atingerea ţelurilor. Probabil ştiu că această perioadă nu va dura la nesfârşit, de aceea primeşti un răspuns favorabil din partea lor. Dacă eşti singură, situaţia va fi mult mai simplă pentru tine pentru că vei putea să te concentrezi doar pe lucrurile prioritare din viaţa ta în acest moment.

În această săptămână nu va fi vorba de bani, va fi vorba de imagine. Îi vei impresiona plăcut pe cei din jurul tău, şefi sau colegi, cu abilităţile tale de concentrare şi organizare. Se poate spune chiar că preiei rolul de lider fără să îţi propui acest lucru, dar asta nu e deranjant pentru nimeni. Exersează această funcţie, căci nu se ştie niciodată ce îţi poate pregăti viaţa.

Citeşte şi Horoscop dragoste saptamana 23-29 iulie 2018. Evenimente astrale importante. Ce-ti aduc in amor!

GEMENI

Chiar dacă te sperie unele aspecte ale relaţiei tale, cert este că la mijloc există iubire. Pentru asta, e necesar să depui unele eforturi şi să faci mici compromisuri de dragul partenerului. Chiar dacă nu ai vrea să faci unele lucruri, e important să îi arăţi că eşti dispusă să încerci. Dacă eşti singură, axează-te pe familie şi pe prieteni, aceştia au nevoie de prezenţa ta în viaţa lor mai des.

Cu siguranţă ai nevoie de mai mulţi bani, dar fii conştientă că ei nu îţi vor pica din cer. Luptă-te mai mult pentru idealurile tale şi stabileşte-ţi ţeluri pe care eşti capabilă să te atingi. În această săptămână poţi începe să te înscrii la cursuri de perfecţionare sau să experimentezi un domeniu nou de activitate. Dacă nu încerci, nu vei avea de unde să ştii ce îţi poate aduce succes sau nu.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.