Horoscopul săptămânii 24-30 octombrie. Află previziunile pentru zodia ta!

HOROSCOP: Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

24 oct. 2016, 07:18
Horoscopul săptămânii 24-30 octombrie. Află previziunile pentru zodia ta!

SCORPION

Dacă nu ai un iubit, aceasta este săptămâna ta! Cu siguranţă o persoană total necunoscută te va impresiona în aceste zile şi poate chiat te vei îndrăgosti fulgerător. Se anunţă veşti bune pentru tine dacă ai acest statut, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi pentru Scorpionii cuplaţi. În acest caz, te vei simţi sufocată şi constrânsă de partenerul tău!

Dă-ţi mai mult interesul dacă vrei să obţii o funcţie mai bună sau un punctaj mai bun pe plan profesional. E foarte important să ştii cu cine să stai de vorbă şi să reţii ponturile pe care persoanele cu mai multă experienţa ţi le oferă. Situaţia ta financiară este una bună, însă mereu e loc de mai bine!

SĂGETĂTOR

Vei fi nevoită în această săptămână să te împarţi în mod egal pe toate planurile vieţii tale. Vor fi câteva zile extrem de grele, în care oamenii apropiaţi vor trage de tine să le oferi atenţie. Încearcă să faci acest lucru şi aceştia vor aprecia chiar dacă nu reuşeşti să o duci până la capăt. Atât iubitul, cât şi colegii sau prietenii te vor lângă ei acum!

E foarte important ca în această săptâmână să te gândeşti mult mai serios la viitor şi să dai dovadă de maturitate în ceea ce priveşte deciziile financiare. Chiar dacă eşti o fire distractivă şi îţi place să ieşi mereu în oraş, acum este momentul să te aşezi la casa ta şi să începi să faci economii!

CAPRICORN

O persoană pe care o vei întâlni în această săptămână îţi va schimba complet percepţia despre viaţă. Dacă eşti singură şi îţi cauţi cu disperare un iubit, atunci e posibil ca acum să îţi dai seama că nu ai deloc nevoie de unul. De miercuri vei realiza că poţi fi fericită şi altfel. Ai mai multă încredere în tine!

Săptămâna aceasta ai putea fi nevoită să alegi unele lucruri în defavoarea altora. Chiar dacă viaţa ta sentimentală va fi afectată, cu siguranţă partea profesională sau financiară va avea de câştigat. E nevoie de toate resursele tale pentru a putea cunoaşte succesul în carieră. Cântăreşte cu atenţie şi vezi dacă merită!

VĂRSĂTOR

Încearcă în această săptămână să înlături orice competiţie dintre tine şi iubit, altfel se va produce o ruptură greu de refăcut. Dacă problemele voastre cele mai mari au legătură cu poziţia profesională sau cu venitul fiecăruia dintre voi, atunci înseamnă că trebuie să vă gândiţi bine dacă vă aflaţi în relaţia potrivită. Ori vă comportaţi ca o familie, ori vă reorientaţi!

Te îndrepţi cu paşi repezi spre succes şi nimic nu pare că mai poate să te oprească. Ai făcut o mulţime de compromisuri ca să ajungi aici şi acum vei avea ocazia de a recupera tot ce ai pierdut. Situaţia ta financiară este una excepţională, şi deşi banii nu pot înlocui dragostea, aceştia o pot face să revină în viaţa ta!

Citeşte mai multe pe eva.ro