Horoscopul săptămânii 29 iulie-4 august 2016: Află surprizele astrelor pentru fiecare zodie

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru perioada care urmează!

RomaniaTV.net
29 iul. 2016, 11:39
Horoscopul săptămânii 29 iulie-4 august 2016: Află surprizele astrelor pentru fiecare zodie

BERBEC

Nu sunteţi mulţumite de relaţia de cuplu, dar pentru că trebuie să plecaţi la drum, sunteţi preocupate doar de reorganizarea activităţilor profesionale. Speranţele de a călători de plăcere dispar, iar persoana iubită tace în orice împrejurare. Vă e dor de puţină cicăleală şi de declaraţii pasionale.

TAUR

Nativele care doresc să-şi schimbe locul de muncă sunt privilegiate. Celibatarele au şanse să se căsătorească în cele mai bune condiţii. Aveţi prea mult de lucru ca să vă mai pierdeţi vremea cu şuete amicale. Excludeţi orice intruziune în viaţa dumneavoastră şi vă bucuraţi doar de prezenţa persoanei iubite.

Citeşte şi  HOROSCOP URANIA AUGUST 2016: Uranus retrograd, Mercur în zodia Fecioarei, ce influenţe astrologie au loc

GEMENI

Nu vor mai avea suficient timp pentru a lucra, din cauza obligaţiilor birocratice. Persoana iubită are o atitudine foarte schimbătoare. Vi se oferă multiple şanse de a pleca peste hotare, dar familia şi prietenii vă împiedică să luaţi decizia în timp util.

RAC

Persoana iubită nu e mulţumită de dumneavoastra, în primul rând din cauza lipsei de timp liber şi apoi pentru refuzul de a accepta noile oferte de muncă. Fericirea dumneavoastra se raportează acum la cât de departe veţi putea călători cu persoana iubită. Activitatea profesională vi se pare lipsită de viitor.

Citeşte mai mult pe click!pentrufemei.ro