Horoscopul săptămânii 29 septembrie-5 octombrie. Află ce spun astrele

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

28 sept. 2014, 20:44
Horoscopul săptămânii 29 septembrie-5 octombrie. Află ce spun astrele

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Dacă eşti singură şi nu mai vrei să fii, atunci ai de unde alege săptămâna aceasta. Sunt mulţi cei care te plac, trebuie doar să ştii să îi testezi aşa cum trebuie. Nu te hazarda să iei o decizie pripită, un partener ales din grabă nu poate decât să îţi îngreuneze viaţa. Fă mai multă mişcare şi nu uita de o alimentaţie sănătoasă dacă vrei să slăbeşti în această perioadă! Munca în echipă te poate face cunoscută pe plan profesional.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu treci printr-o perioadă bună a vieţii tale sentimentale, dar nu este nici una îngrijorătoare. Simţi că iubitul sau familia ta nu îţi este alături atât cât ai vrea, dar nu trebuie să îi judeci pentru modul lor de a-şi exprima sentimentele faţă de tine. Există riscul ca în această perioadă să cedezi fizic dacă nu te odihneşti cât trebuie. Vei face o impresie bună la locul de muncă în această perioadă.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Încearcă să asculţi sfatului iubitului tău, altfel rişti să îl îndepărtezi de tine. Nu te gândi doar la tine şi renunţă la acest egoism care îl face să se simtă total neimportant pentru tine. Cântăreşte bine opţiunile care ţi le oferă viaţa şi alege ce te face mai fericită. Încearcă să te relaxezi mai mult în această perioadă, dar apoi nu uita să lupţi pentru ţelurile tale profesionale.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Chiar dacă pare totul bine şi frumos în relaţia de cuplu, cu siguranţă se va ivi ceva care să îţi strice toată buna dispoziţie. Cel mai probabil cineva din exterior îşi va băga coada între voi şi va spune vorbe urâte intenţionat pentru a vă răni. Nu vă lăsaţi influenţaţi. A venit acel moment în care îţi permiţi să te răsfeţi, mai ales culinar, pentru că situaţia ta financiară se îmbunătăţeşte pe zi ce trece.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Faci o echipă minunată împreună cu iubitul tău, de aceea poţi profita de această perioadă pentru începe cât mai multe proiecte comune. Fie că este vorba de întemeierea unei familii, fie apariţia unui copil, toate sunt veşti bune care merită luate în calcul. Starea fizică este una foarte bună, însă la cea psihică mai ai de lucrat. Această perioadă te prinde mai sensibilă decât de obicei, iar şefii pot profita de asta. 

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Te-ai răcit faţă de mulţi din jurul tău, şi asta doar pentru că ai un iubit posesiv. Nu îi permite să îţi comande viaţa şi să te izoleze de cei dragi ţie. Familia în care te-ai născut trebuie să aibă locul ei aparte şi nu trebuie să permiţi nimănui să te lase fără asta. Eşti pusă pe fapte mari în această perioadă, cel puţin din punct de vedere financiar. Astrele ţin cu tine şi îţi dau energia de care ai nevoie.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro