HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 3-9 martie: Vin bonusuri financiare pentru Fecioare!

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Ce rezervă astrele în prima săptămână a primăverii

RomaniaTV.net
28 feb. 2014, 15:47
HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 3-9 martie: Vin bonusuri financiare pentru Fecioare!

BERBEC 21.03-20.04: Banuielile dumneavoastra se dovedesc a fi corecte si asta va determina sa luati masuri de precautie in ceea ce priveste situatia nou creata. Viata de familie devine putin agitata, mai ales ca partenerul nu vrea sa inteleaga ceea ce ii explicati. Poate amanati putin luarea deciziilor si va ganditi mai bine cum sa detensionati atmosfera.

TAUR 21.04-21.05: Pana saptamana viitoare nu trebuie sa faceti nicio tranzactie de proprietate iar daca sunteti in cautarea unei surse suplimentare de bani veti primi o veste buna abia pe joi. Un apel telefonic sau e-mail va pune pe jar, mai ales ca vine de la un bun prieten ce va cere ajutorul. Incercati sa-l ajutati daca aveti posibilitate!

GEMENI 22.05-21.06: Urmeaza o perioada foarte agitata la locul de munca unde obtineti, totusi, libertatea de exprimare de la sefi. Nu ramane decat sa-i convingeti ca procedati corect si le veti hrani increderea in fortele dumneavoastra. In weekend petreceti alaturi de prieteni  si va relaxati.

RAC 22.06-21.07: Se pare ca urmeaza cea mai benefica perioada de la inceputul anului. Va veti bucura de evenimente fericite si satisfactia nu intarzie sa apara. Grijile ce pana acum v-au cam sacait dispar ca prin farmec si va simtiti proaspeti ca o roua de primavara.

LEU 22.07-22.08: Ar trebui sa rezistati tentatiei de a cheltui excesiv, chiar si pe nimicuri. Bugetul este stramtorat si nicio veste de imbunatatire nu vine prea curand. Nu risipiti ce ati mai agonisit in ultima vreme. Curand un eveniment in familie va solicita unele cheltuieli suplimentare.

FECIOARA 23.08-22.09: Inca de la inceputul saptamanii primiti cateva bonusuri financiare, iar semnarea unor noi contracte de afaceri face ca bugetul dumneavoastra sa devina de-a dreptul obez. Nu va merge chiar rau, asa cum credeati iar familia se bucura prima de binefacerile financiare. Poate va cumparati ceea ce doriti cu ardoare.

BALANTA 23.09-22.10: Succesul sau esecul depinde foarte tare de directia in care decideti sa mergeti. Accentul se pune, bineinteles, si pe finante. Atitudinea cu care va tratati superiorii este mai schimbatoare decat banuiati. Se poate chiar sa deveniti un pic prea irascibili. Atentie la un Capricorn mult prea incapatanat!

SCORPION 23.10-21.11: Treceti printr-o stare exuberanta si nu va lasati influentati de problemele din afara caminului dumneavoastra. Familia va solicita mai multa atentie decat pana acum. O atitudine optimista nu face rau si va aduce mai aproape solutiile la problemele ce se ivesc.

SAGETATOR 22.11-21.12: Norocul pare sa va zambeasca in aceste zile si nu ar fi rau sa profitati de sansa ivita. Poate doar asa treceti mai repede peste impedimentele ce par sa nu va ocoleasca in ultima vreme. Este important sa nu judecati oamenii in functie de actiunile lor din trecut, poate ca s-au schimbat si nu va dati seama…

CAPRICORN 22.12-19.01: Incercati sa va mentineti in forma, mai ales din punct de vedere fizic. S-ar putea sa fie nevoie sa va modificati dieta. Nu va lacomiti la prea multe dulciuri sau sare. La serviciu aveti destule idei creative, dar ar trebui sa evitati actiunile nesabuite, chiar daca asta inseamna sa fiti mai retrasi in cercul de prieteni.

VARSATOR 20.01-18.02: Atat cat va va permite timpul veti pune in aplicare planurile de distractii. Daca le veti mai amana, prietenii care si-au facut sperante ca veti organiza o mica excursie vor fi dezamagiti. Inlaturati din calea dumneavoastra orice obstacol si veti vedea cum toate parca se leaga mai bine.

PESTI 19.02-20.03: Este prea dificil pentru dumneavoastra sa va mobilizati la locul de munca si sa faceti fata tuturor proiectelor in care sunteti implicati. Indiferent de cat de mult va straduiti, faceti fata cu greu stresului acumulat. Nu imprumutati bani decat daca este absolut vital!