Horoscopul saptamanii 30 martie – 5 aprilie 2015: Ce v-au rezervat astrele

Horoscopul saptamanii 30 martie – 5 aprilie 2015: RomaniaTV.net vă prezintă previziunile astrale pentru săptămâna viitoare, în funcţie de zodie. 

28 mart. 2015, 21:13
Horoscopul saptamanii 30 martie – 5 aprilie 2015: Ce v-au rezervat astrele

Horoscopul saptamanii 30 martie – 5 aprilie 2015

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti impinsi pe un drum benefic si nici nu va inchipuiati ca veti ajunge la rezultate atat de bune. Astrele va influenteaza pozitiv si va faciliteaza tot felul de castiguri. Daca nu observati niciun progres, schimbati planurile.

TAUR 21.04-21.05: Toate va merg ca pe roate. Se pare ca si cei din jur fac tot posibilul sa va fie pe plac si nici dumneavoastra nu stati doar pe margine. Este momentul sa va faceti planuri de viitor si sa le demarati. Ascultati si parerile membrilor familiei, mai ales ca va pot oferi solutii optime.

GEMENI 22.05-21.06: Se anunta mari schimbari in cariera profesionala a majoritatii nativilor Gemeni. Ideile dumneavoastra sunt primite cu incantare si de cei mai pretentiosi sefi. Prietenii va sprijina in rezolvarea unor probleme ivite brusc. Nu va temeti sa luati decizii singuri!

RAC 22.06-21.07: Dragostea si profesia par sa nu se prea inteleaga perfect. Mintea dumneavoastra nu le poate separa complet. Ar trebui sa fiti mai atenti si la cele mai mici detalii. Oricum, indiferent de presiuni, nu luati decizii importante pana in weekend.

LEU 22.07-22.08: Desi debordati de idei stralucitoare se pare ca nu sunteti luati in seama prea tare. Beneficiati insa de castiguri surprinzatoare provenite din jocuri de noroc. Faptul ca sunteti ignorati va infurie cam tare. Nu aruncati replici dure in cine nu merita…

FECIOARA 23.08-22.09: Persoana iubita va face o surpriza de proportii. Veti afla mici secrete despre ea si o sa descoperiti numai lucruri pozitive. Relatia se va lega mult mai bine dupa aceea. In weekend primiti o invitatie intr-o mica excursie pe care nu ar trebui s-o refuzati.

BALANTA 23.09-22.10: Se impune sa va organizati mult mai bine la locul de munca. Va bate un gand de schimbare dar ar trebui sa va potoliti pana spre mijlocul lunii aprilie. Orice modificare importanta nu trebuie luata din primul impuls. Cumpaniti bine situatia!

SCORPION 23.10-21.11: Astrele va surad si va veti gasi sufletul pereche, daca pana acum nu ati facut-o deja. Energia de care dispuneti va face in stare sa mutati muntii din loc insa ar trebui sa va ponderati. Schimbarile bruste nu va fac bine si nici deciziile impuse nu ar trebui sa le dictati tuturor.

SAGETATOR 22.11-21.12: Acum este momentul prielnic sa va reorganizati locuinta sau sa incepeti o curatenie generala prin acte, facturi, impozite. Este oportun schimbul sau scoaterea la vanzare a unei proprietati. Nu ezitati sa va decideti. Si membrii familiei va sprijina si va sustin moral. Profitati de ajutorul lor si actionati.

CAPRICORN 22.12-19.01: Aveti capacitatea de a discerne mai bine decat cei din jur si sa luati si cele mai bune hotarari. Schimbarile care vor avea loc in sanul familiei vor fi pozitive pana la urma, insa veti trece prin niste emotii… Dupa aceea veti percepe un pic diferit relatiile.

VARSATOR 20.01-18.02: Primiti doar vesti bune din toate directiile insa nu va lasati coplesiti. Un castig financiar consistent va scoate dintr-o incurcatura si va veti sprijini si pe ajutorul celui mai bun amic. Nu va cheltuiti si ultimul ban pe obiecte de lux.

PESTI 19.02-20.03: Sunteti foarte comunicativi in aceasta saptamana si trebuie sa profitati de acest moment. Poate veti actiona si veti face cateva schimbari binevenite. Pregatiti-va pentru ce va urma. Persoana iubita va aprecia toate metamorfozele.