Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie 2017: Află ce ţi-au pregătit astrele!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână.

RomaniaTV.net
04 dec. 2017, 09:21
Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie 2017: Află ce ţi-au pregătit astrele!

LEU

Nu va fi o săptămână relaxantă pentru tine pe plan sentimental. Partenerul tău de viaţă traversează o perioadă complicată, iar asta îl face să devină o persoană dificilă şi nervoasă. Ca să nu complici şi mai tare lucrurile, indicat ar fi să îl laşi în pace până se linişteşte. Orice i-ai spune acum, indiferent cât de bune ar fi intenţiile tale, el le va lua ca pe ceva negativ tocmai pentru a avea pe cine să îşi verse nervii.

Citeşte şi HOROSCOP: Nu vor mai şti ce să facă cu banii! ZODIILE care se îmbogăţesc în luna decembrie

Îţi intri cu greu în ritm la serviciu în această săptămână, şi asta cu sigurnaţă se întâmplă din cauza minivacanţei de care te-ai bucurat recent. Cu toate că ţi-a prins bine şi ţi-ai reîncărcat bateriile, e posibil să nu te poţi concentra luni sau marţi pe unele sarcini urgente. Ieşi din starea de amorţeală şi fii responsabilă dacă nu vrei să suferi pierderi financiare.

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta va fi una tensionată pentru tine, ai atât de multe lucruri de făcut şi se petrec atâtea schimbări în viaţa ta. Eşti genul de persoană căreia îi place rutina şi care urăşte să iasă din zona de confort, de aceea nu va fi deloc uşor pentru tine. Cu toate acestea, ai alături persoane care te ajută şi care vorbesc mult cu tine, pentru că doar aşa te mai poţi detensiona puţin.

Citeşte şi Top zodii care îşi vor găsi marea dragoste online în 2018

Nu duci lipsă de bani, cu toate că în ultima perioadă ţi-ai achiziţionat o mulţime de lucruri pe care ţi le doreai. Cu toate acestea, încearcă ca din această săptămână să te opreşti din cumpărături înainte de a nu avea regrete. Sunt suficiente mofturile pe care ţi le-ai făcut, aşa că bucură-te de prezent şi lasă viitorul în pace. Dacă mereu vrei să schimbi ceva, cu siguranţă vei omite momente unice de bucurie.

BALANTA

Ai vrea să faci o schimbare pentru liniştea familiei tale, însă îţi este foarte greu să iei o decizie atât de importantă. Cu toate că ai putea fi tentată să acţionezi impulsiv uneori, e mai bine să te gândeşti bine înainte să o faci. Chiar dacă o analiză mai lungă te poate face să te răzgândeşti, trebuie să crezi în faptul că asta ar putea fi varianta cea mai bună. Unele compromisuri vor fi inevitabile, însă nu renunţa la tine pentru partenerul de viaţă!

Citeşte şi Horoscop ţigănesc DECEMBRIE 2017. Care sunt zodiile care nu vor ieşi din casa

Nu duci lipsă de bani, însă cu toate acestea eşti prea econoamă. Încearcă să te mai relaxezi un pic şi să investeşti în lucrurile care îţi plac şi la care visezi. Nu le vei putea primi gratis pe toate, aşa că ocupă-te singură de asta. Orice mic obiect luat din banii tăi îţi va aduce o bucurie imensă. De asemenea, îţi poţi reînnoi garderoba, astfel te vei simţi frumoasă şi vei avea mai multă încredere în tine. Exact ce îţi doreai!

Citeşte continuarea pe Eva.ro.