Horoscopul săptămânii 4-9 august: Previziunile astrologului Mariana Cojocaru

Săptămâna care începe este una plină de atenţionări din punct de vedere astral. Mariana Cojocaru avertizează nativii tuturor zodiilor să fie atenţii la călătorii şi la modul în care îşi gestinează relaţiile cu familia şi cu cei dragi. Şi pentru că tot este o lună a concediilor, sfaturile vin şi pe zona de cheltuire a banilor.

04 aug. 2014, 08:35
Horoscopul săptămânii 4-9 august: Previziunile astrologului Mariana Cojocaru

BERBEC

Începem tot cu Berbecii, pentru ca ei sunt printre cei mai expusi in perioada asta. Se spune ca intr-o astfel de saptamana datorita aspectelor nu este bine sa faceti sporturi extreme.

Citeşte şi Cum să-i dai papucii şi să scapi de partener, în funcţie de zodia sa

TAUR

Aceşti nativi trebuie să fie atenţi să nu dea vrabia din mână pentru cea de pe gard, mai ales în relaţiile sentimentale.

Citeşte şi Horoscop: Cu ce zodii ai parte de sex nebun

GEMENI

Gemenii trebuie să fie atenţi la persoanele care în săptămâna această le pot întoarce spatele, din diverse motive.

RAC

Racii nu trebuie să se lase fraieţi în această săptămână. Luna neagră prevesteşte un asemene risc. De asemenea important este să aveţi grijă de la cine cumpăraţi.

Citeşte şi Horoscop: Cumpenele tale în luna august, în funcţie de zodie

LEU

Leii nu trebuie să se certe cu rudele pentru o cauză pierzantă sau pentru un orgoliu nemăsurat.

FECIOARĂ

Această săptămână nu este bună pentru a vă provoca duşmanii. Trebuie să vii ţineţi aproape pentru că sunt foarte vizibili şi tăioşi.

BALANŢĂ

Balanţele nu trebuie să creadă că tot ce zboară se mănâncă, aşa cum aceşti nativi sunt romantici lucrurile pot să scape de sub control.

Citeşte şi Horoscop. Cum stai cu sănătatea în luna august, în funcţie de zodia ta

SCORPION

Scorpionii vor trece în săptămâna 4-9 august printr-o perioadă dominată de pericole: pericole de accidente, de tăieturi.

SĂGETĂTOR

Primele 3-4 zile se spune că se încaseazp banii, iar în următoarele zile banii vor fi cheltuiţi cu cap, aşa încât lucrurile să fie utile şi necesare şi nu neapărat risipă. Există şi lotul celălat care se spune că pe o astfel de cuadratură primesc facturi scadente legate de carieră.

CAPRICORN

Capricornii trebuie să se mulţumească cu ce au şi să nu ceară mai mult decât puteţi întoarce.

VĂRSĂTOR

Dacă relaţiile din familie sau cele de căsătorie nu sunt tocmai în regula li se recomandă o ieşire sau o călătorie. Această mică schimbare poate reprezenta o modalitate pentru a reînnoda relaţia.

PEŞTI

Peştii vor fi mult mai creativi în perioada următoare şi se vor bucura mult mai mult de natură, Univers, meditaţie sau de izolarea într-un colţ uitat de lume.