Horoscopul saptamanii 5-11 octombrie 2015: Bani, dragoste, carieră, amor

Horoscopul saptamanii 5-11 octombrie 2015: Ce v-au rezervat astrele în această săptămână, în funcţie de zodie. 

03 oct. 2015, 20:26
Horoscopul saptamanii 5-11 octombrie 2015: Bani, dragoste, carieră, amor

BERBEC 21.03-20.04: Parteneriatele si prietenii va pun un pic in dificultate si va fac sa dati inapoi de la cateva dintre cele mai indraznete proiecte care vi le-ati facut in ultima vreme. Oricum, aveti grija cum va aranjati deoarece niciodata nu stiti cand dati peste cineva important. Trebuie sa aratati bine!

TAUR 21.04-21.05: Zilele acestea sunteti norocosi! Va ocupati insa de activitati casnice, preocupandu-va mai mult de redecorarea locuintei, de plata facturilor si a datoriilor. Intarzierile si defalcarile nu va avantajeaza. Chiar daca va face impresia ca ramaneti lefteri, trebuie sa mentineti ritmul.

GEMENI 22.05-21.06: Acum sunteti mai ocupati ca oricand si aveti un aplomb de zile mari. Cheful de munca si de distractie sunt cam in aceeasi balanta. Sunteti marginiti insa de indispozitii trecatoare pe care le puneti pe seama celor care nu va inteleg prea bine. In weekend va alaturati celor dragi la o reuniune de familie.

RAC 22.06-21.07: Se creeaza cateva intarzieri legate de casa, de familie si de lumea personala. Acest lucru ii afecteaza mai ales pe cei implicati direct in afaceri de familie. S-ar putea sa fiti vizitati si de cateva rude cu care nu v-ati mai intalnit demult. Folositi-va timpul liber pentru a termina proiecte vechi lasate in voia sortii.

LEU 22.07-22.08: Astrele va amesteca drumurile si va afecteaza comunicarea cu ceilalti – in special frati sau vecini. Veti auzi lucruri din gura acestora care va deranjeaza poate putin mai mult, mai ales daca luati in calcul si indispozitia care va insoteste pana in weekend.

FECIOARA 23.08-22.09: Lucrurile se pare ca merg bine pentru dumneavoastra. Veniturile sporesc destul de mult si nici cu posesiunile nu stati prost. Tranzactiile financiare, pentru moment, vor fi amanate, insa vestea buna este ca banii se pare ca vor veni singuri si va vor salva dintr-o situatie neplacuta.

BALANTA 23.09-22.10: Nu va lasati afectati de erori prostesti, mai ales acum, cand parca v-ati croit un nou drum. Va grabiti sa trageti concluzii sau sa actionati exact atunci cand trebuie sa aveti rabdare. Unele probleme nu se solutioneaza de la sine. Va veti simti ca un cutit fierbinte cand feliaza untul.

SCORPION 23.10-21.11: Este vremea potrivita ca sa descoperiti solutia unei probleme mai vechi pe care o credeati de nerezolvat. Mare atetie insa la propriile secrete pe care nu le-ati dezvaluit nimanui pana acum. Sunt in pericol sa iasa la lumina…

SAGETATOR 22.11-21.12: Parcurgeti momente emotionante, mai ales acum, cand porniti la un nou drum, poate intr-o noua calatorie, si nimic nu va satisface mai mult. Este timpul sa va reinventati si sa porniti spre un nou tel. Nu credeti ca este mai nimerit, daca nu va convine ceva, sa faceti cateva schimbari?

CAPRICORN 22.12-19.01: Pentru dumneavoastra acum conteaza cel mai mult respectul, reputatia si pozitia sociala. Prin urmare, tot ce tine de comunicare, relatii cu familia si prietenii va framanta mereu. Mare atentie la manevrarea actelor. Exista pericolul sa pierdeti sau sa uitati documente importante!

VARSATOR 20.01-18.02: Aveti chef de studiu, poate istorie, religie sau arhitectura. Va preocupa aceste domenii in zilele ce urmeaza, mai ales ca ati ramas cu impresii frumoase din vacanta. Veti ramane surprinsi cat de simplu vi se par de inteles. Sunteti intr-o pasa buna. Profitati!

PESTI 19.02-20.03: Sunteti capabili sa solutionati probleme care tin de propria persoana sau de  cei dragi. Dar, cu toate acestea, puteti fi supusi greselilor, erori sau mici detalii care sunt trecute cu vederea prea usor. Beneficiile vor depasi dezavantajele asa ca merita efortul.