Horoscopul săptămânii 6-12 februarie. Află ce te aşteaptă

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

RomaniaTV.net
06 feb. 2017, 11:45
Horoscopul săptămânii 6-12 februarie. Află ce te aşteaptă

Vărsător

Fie că eşti singură sau nu, această săptămână fie cu veşti foarte bune pentru tine. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă şi ai avut probleme până acum în cuplu, acestea vor dispărea ca prin minune fără să îţi dai seama de ce. Dacă eşti singură şi disponibilă, cel mai probabil o deplasare în interes de serviciu îţi va scoate în cale o persoană cu adevărat deosebită. Nu te grăbi şi lasă lucrurile să evolueze încet, dar sigur!

Este foarte important ca în această săptămână să laşi orgoliul deoparte, mai ales pe plan profesional. Acum mai mult decât oricând ai nevoie de tact pentru a te păstra în relaţii bune cu superiorii şi colegii tăi de care depinzi atât de mult acum. Nu ai o situaţie financiară prea bună şi nu poţi risca nimic în acest moment. Înghite mai multe pentru a-ţi atinge scopul chiar dacă ştii că ai dreptate.

Peşti

Viaţa ta de familie va fi una foarte liniştită în această perioadă, mai ales dacă ai copii. Dacă eşti singură, ai toate şansele să ajungi la inima acelui bărbat pe care îl placi în secret deja de multă vreme. Nimic nu te poate opri din a obţine ce îţi doreşti atât timp cât acţionezi cu curaj şi ştii care îţi este scopul. Cu cât arăţi că eşti mai hotărâtă, cu atât rezultatele vor fi mai bune.

Vei avea parte de o săptămână grea, volumul de muncă fiind mai mare decât te-ai fi aşteptat. Chiar dacă eşti luată prin surprindere, trebuie să ai încredere în tine şi să ştii că îţi poţi duce toate sarcinile la bun sfârşit atât timp cât eşti dedicată muncii tale. Ambiţia de care dai dovadă îţi va fi răsplătită aşa cum meriţi, prin laude, dar se va simţi şi la portofel.

Citeşte şi  Horoscop: De cine te vei îndrăgosti în 2017, în funcţie de zodia ta

Berbec

Nu este de ajuns să te mulţumeşti cu ceea ce ai dacă în inima ta simţi că poţi şi vrei mai mult. Ai nevoie de mai multă iniţiativă dacă vrei să obţii ceea ce îţi doreşti, mai ales dacă eşti singură şi ţi-ai dori să nu mai fii. În cazul în care eşti căsătorită, monotonia din cuplu se va diminua şi vei avea mai multe ocazii de distracţie alături de partenerul tău de viaţă!
 
Cu cât îţi place mai mult ceea ce faci, cu atât rezultatele tale te vor satisface şi mai tare. Banii câştigaţi prin munca proprie vor fi motiv de laudă în această săptămână şi nu e nimic rău în asta. Ai tot dreptul să te mândreşti cu reuşitele tale, mai ales dacă nimeni nu a crezut în tine atunci când te-ai apucat de treabă. Fie că este vorba de afaceri sau doar de o simplă idee pe care şi-ai expus-o la serviciu, cert este că vei fi remunerată mai mult decât sperai.

Taur
 
Există riscul ca în această săptămână să apară unele neplăceri între tine şi partenerul tău de viaţă, iar certurile dintre voi îţi vor confirma că relaţia voastră se degradează încet. Indiferent care ar fi motivele, este foarte important să îţi asculţi inima şi să faci ce crezi că este mai bine pentru tine.
 
A sosit momentul să te pui pe primul loc! Nu vor apărea schimbări ale situaţiei tale financiare în această perioadă, însă ai toate şansele să fii pusă pe o listă de favoriţi pentru un post mai bun în viitorul apropiat. Şefii tăi sunt foarte mulţumiţi de munca pe care o faci, lucru pe care ţi-l vor spune direct într-una din aceste zile. Te vei simţi măgulită, însă nu îţi face prea mari speranţe şi nu crede chiar tot ce ţi se spune!
 
Citeşte mai mult pe eva.ro