Horoscopul săptămânii 7-13 iulie. Află ce spun astrele!

Horoscopul săptămânii 7-13 iulie. Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

RomaniaTV.net
06 iul. 2014, 22:37
Horoscopul săptămânii 7-13 iulie. Află ce spun astrele!

Horoscop Rac (22 iunie – 21 iulie)
Te mulţumeşti cu puţin, însă săptămâna acesta chiar nu vrei luna de pe cer. Îţi doreşti să te relaxezi în braţele iubitului, uitându-vă la filme sau mâncând ceva în faţa televizorului. Vrei acel tip de răsfăţ pe care ţi-l permiţi doar foarte rar.

Nu eşti genul de persoană care să facă ceva doar pentru a se lăuda, aşa că deşi situaţia materială îţi permite, alegi să trăieşti modest şi să îi respecţi pe cei din jurul tău.

Nu ai probleme mari de sănătate, şi poate chiar nici mici. Singura neplăcere pe care o vei întâlni în această săptămână este faptul că nu ai energie şi vrei mai mult să leneveşti decât să faci treabă. Tot ce trebuie să faci este să îţi reîncarci bateriile prin odihnă câteva zile din această săptămână.

Horoscop Leu (22 iulie – 22 august)

Săptămâna aceasta gelozia îşi spune cuvântul. Dacă până acum ai ţinut în tine, de luni încep întrebările către partenerul tău. Micile detalii îţi vor strica dispoziţia, însă este mult mai bine să ştii adevărul şi să nu fii minţită.

Te interesează foarte multe lucruri şi tinzi să intri în intimitatea celor de lângă tine. E posibil să afli ceva neplăcut despre un membru al familiei tale, iar acest lucru să te îndepărteze de el. Situaţia financiară rămâne neschimbată.

Vrei să începi un nou capitol al vieţii tale şi să schimbi multe în stilul tău de până acum. Vrei să o iei de la zero, iar acest lucru necesită modificări serioase în regimul tău alimentar, dar trebuie să renunţi şi la sedentarism.

Horoscop Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Trebuie să comunici mai mult în această săptămână, altfel rişti să te îndepărtezi de iubit fără să îţi dai seama. Odată ce răceala se instalează treptat, nici nu vei avea timp să acţionezi. Taie răul de la rădăcină!

Este o perioadă a noilor începuturi, din toate punctele de vedere. E posibil să se pună problema întemeierii unei familii, asta în cazul în care nu ai deja una. Viaţa ta personală te va împinge către alte direcţii profesionale, dar astrele sunt de partea ta.

Eşti foarte determinată şi cu o sănătate de fier, fapt pentru care te simţi şi eşti văzută mai puternică decât oricând. Bucură-te de această etapă pentru a face cât mai multe lucruri utile.

Horoscop Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu îţi stă deloc gândul la iubire în această săptămână, şi acest lucru se poate răsfrânge asupra relaţiei tale. Partenerul de viaţă se poate simţi neglijat şi pot apărea neînţelegeri. Pune mai mult preţ pe sentimente, decât pe lucrurile materiale.

Te gândeşti numai la bani în această săptămână şi la cum să îi înmulţeşti. Te îngrijorează viitorul, de aceea vrei să faci tot posibil pentru a ţi-l asigura pentru vremuri grele. Trebuie să găseşti un echilibru şi să fii şi generoasă în acelaşi timp.

Tot la viitor te gândeşti şi când vrei să îţi schimbi stilul tău de viaţă, vrei să trăieşti mult şi să te bucuri de tot ce ţi se oferă. Ai suficientă enerrgie ţi determina pentru a începe să fii mai sănătoasă.

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să dai dovadă de multă încredere în această săptămână, şi acest lucru îl vizează în mod direct pe iubitul tău. Vei pusă în unele situaţii delicate şi va trebui să ieşi din ele cu demnitate.

Devii mult mai respectată la locul de muncă începând cu aceste zile şi te simţi atât de bine cum nu te-ai mai simţit demult. Din acest motiv te simţi şi mult mai responsabilă, fapt pentru care vei renunţa la distracţie în favoarea muncii.

Nivelul tău de energie este la maxim în această perioadă şi te simţi o altă persoană. Parcă ai renăscut şi ai noi reguli de aur pentru stilul tău de viaţă. Normalitatea este noul tău ţel, aşa că din această săptămână începi să renunţi la excese.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Eşti cu adevărat specială pentru iubitul tău, de aceea vei primi numeroase dovezi de iubire în această perioadă. Viaţa ta amoroasă este un film, şi treci foarte des de la o extremă la alta. Bucură-te cât poţi de aceste zile!

Săptămâna aceasta renunţi la orice obligaţie sau promisiune doar de dragul de a lenevi. Vor fi persoane care te vor întreba ce ai de gând să faci, iar acest lucru nu trebuie să te enerveze. Spune-le planul tău pentru a-i linişti.

Nu suferi de nicio boală, sau cel puţin nu ştii acest lucru. Ideea este că te simţi slăbită şi simţi că te-ai plictisit să faci aceleaşi lucruri mereu. Ai nevoie de somn şi ai nevoie să uiţi de grijile de la serviciu.

Horoscop Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Cu cât aşteptările tale sunt mai mici, cu atât surprinderea va fi mai mare. Organizează-te bine pe toate planurile, inclusiv pe cel amoros. Ai de luat o decizie importantă, însă nu o face de una singură!

Este o săptămână a deciziilor profesionale, însă trebuie să ai grijă să nu le iei de una singură. Încearcă să te organizezi mai bine şi nu ezita atunci când vine vorba de sarcini noi, şefii tăi îţi vor aprecia curajul.

Ai grijă săptămâna aceasta la accidente şi fii prudentă atât în calitate de pieton, cât şi de şofer. Riscul accidentărilor este crescut, iar astrele te protejează mai puţin ca în ultima perioadă. Priveşte pe unde mergi!

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti foarte sociabilă în această săptămână, aşa că dacă eşti singură ai toate şansele să îţi găseşti jumătatea. Va fi o perioadă importantă din punct de vedere profesional, însă dragostea lasă de dorit dacă eşti angajată într-o relaţie de ceva vreme.

Doar spre sfârşitul săptămânii vei avea parte de o zi foarte bună la serviciu, unde meritele îţi vor fi pe deplin recompensate şi vor compensa şi restul zilelor. Laudele şi banii primiţi vor face să ai parte de un weekend minunat.

Nu vei întâmpina niciun fel de probleme de sănătate în această săptămână, însă trebuie să ai grijă totuşi să nu faci excese. Nu te obosi prea mult şi nu mânca mai mult decât are nevoie organismul tău.

 
Citeşte mai mult pe eva.ro