Horoscopul săptămânii 7-13 octombrie 2017: Rezistaţi impulsurilor de moment

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

06 oct. 2017, 08:27
Horoscopul săptămânii 7-13 octombrie 2017: Rezistaţi impulsurilor de moment

Berbec
Impulsul pe care îl resimt le îndeamnă ca înainte de a aborda o problemă este să se gândească mai întâi la consecinţe şi la cei pe care îi au în întreţinere. Dorinţa de a acţiona se reflectă foarte bine în realitatea imediată, care arată că sunt femei cu picioarele pe pământ. Este uneori nevoie să-şi evalueze relaţiile pentru a se proteja de judecata egoistă a celor din anturaj.

Taur
Scopurile profesionale vor trebui să rămână pentru ele punctul forte. Influenţele plutoniene şi ale Soarelui dau uşurinţă spre materializarea proiectelor personale. Se vor lansa imperativ în cheltuieli pentru casă şi pentru ei, o sursă de schimbare completă a modului lor de viaţă. Succesul va veni de aici, nu trebuie decât să acorde atenţia cuvenită.

Gemeni
Dau dovadă de talent diplomatic, poate şi pentru că Jupiter în Balanţă le dă acea înţelepciune care le cenzurează ieşirile temperamentale şi care se va dovedi benefic pentru ele. Locul de muncă le va da satisfacţia recunoaşterii şi afirmării pe termen lung. Le-aş sfătui să aibă răbdare, să lase lucrurile să curgă de la sine.

Rac
Vor detecta cu o precizie uluitoare intenţiile celor care vor să le bage beţe în roate, ceea ce îi va cam descumpăni pe colegi şi prieteni care nu mai ştiu ce să creadă, această intuiție inducându-le un soi de teamă față de ele. Vor trebui să acţioneze după un plan bine gândit, împărţit în etape succesive. Îşi vor atinge scopurile, chiar dacă ceea ce fac pare pentru unii pierdere de timp.

Află ce le rezervă astrele celorlalte zodii pe clickpentrufemei.ro.