Horoscopul săptămânii 8-14 decembrie 2017: Ce ţi-au pregătit astrele

Apar nemulțumiri în viețile unor nativi. Unii dintre ei realizează că profesia aleasă nu este cea care li se potrivește, alții își dau seama că lucrurile nu evoluează așa cum și-ar dori în viața sentimentală. Descoperă ce-ți prezic astrele în următoarea perioadă!

RomaniaTV.net
08 dec. 2017, 09:26
Horoscopul săptămânii 8-14 decembrie 2017: Ce ţi-au pregătit astrele

Berbec

Gândesc mai mult, sunt atente la fiecare amănunt. Să facă tot posibilul şi să fructifice perioada la maximum, să finalizeze lucrurile care trenează de ceva timp, pentru că le pot aduce stabilitate financiară. Sunt creative, au idei extraordinare – să se grăbească să le pună pe hârtie!

Citeşte şi HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Horoscopul credinţei pentru fiecare zodie VIDEO

Taur

Să se aştepte să fie chemate la un interviu și să li se propună un loc de muncă, în cazul că nu au unul sau sunt în căutarea unui serviciu mai bun. Avantajate sunt doamnele mai tinere. Să fie atente, deoarece există şi o doză de iluzie: vor constata repede că s-au angajat la ceva de care nu mai sunt sigure că poate fi dus la bun sfârșit.

Citeşte şi Horoscop. Ce zodii îşi vor găsi jumătatea în iarna aceasta

Gemeni

Atenţie la conflicte, fie că este vorba despre familie, fie despre cei cu care lucrează! Poate fi vorba despre pierderea unui contract sau constată cu năduf că n-au avut grijă când au semnat nişte hârtii – şi s-ar putea să se trezească fără niciun ban. În schimb, au energia să facă alţii. Creativitate poate să le aducă nu doar recompense financiare, ci şi recunoaşterea talentului.

Descoperă ce-ți rezervă astrele în următoarea perioadă pe clickpentrufemei.ro.