Horoscopul săptămânii 8 – 14 iunie 2018: Care este zodia câştigătoare

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru perioada care urmează.

RomaniaTV.net
08 iun. 2018, 09:23
Horoscopul săptămânii 8 – 14 iunie 2018: Care este zodia câştigătoare

Berbec

În ciuda temperamentului vostru repezit, în cuplu lucrurile merg bine. Colegii, prietenii și rudele vă apreciază compania și încearcă să petreacă mai mult timp cu voi. Amici de școală, frați sau surori vor fi invitați frecvent în casa voastră. Amintirile, conversațiile despre fapte din trecut, apropierea celor dragi v-ar putea echilibra gândirea, cam răscolită în ultimele zile.

Taur

Veți fi atrase de oameni care știu să-și exprime frumos gândurile și care sunt interesați de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Veți căuta răspunsuri la întrebările voastre, căutând adânc în diferite surse literare. Dacă cineva vă place, nu vă temeți să vă deschideți inima și să găsiți cuvinte care vă pot exprima simpatia și sentimentele. Iubirea este ceva la care vă place să vă gândiți.

Gemeni

Veți fi în centrul atenției și vă veți bucura de succes în rândul prietenilor. Curiozitatea și dorința de a ține pasul cu evenimentele recente vă vor trezi interesul pentru lucruri cărora nu le-ați acordat atenție înainte. Vă veți face cu ușurință noi prieteni. Nu vă veți nega plăcerea de a flirta cu cineva, dar noile cunoștințe vă vor interesa mai mult în ceea ce privește profitul.

Află ce-ți rezervă astrele în următoarea perioadă pe clickpentrufemei.ro.