Horoscopul săptămânii 9-15 ianuarie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

RomaniaTV.net
09 ian. 2017, 10:32
Horoscopul săptămânii 9-15 ianuarie. Află ce te aşteaptă!

Capricorn

Săptămâna aceasta ar trebui să fii mult mai atentă la nevoile partenerul de viaţă, altfel vei pierde mult timp ca să îl împaci. Chiar dacă ai motive să fii stresată, nu e indicat să îţi verşi nervii pe cei dragi. Învaţă să pui o barieră între viaţa ta sentimentală şi cea profesională şi astfel vei evita orice conflict nedorit!

Ca să meargă treaba bine la locul de muncă, trebuie să încerci să colaborezi mai mult cu colegii sau partenerii tăi de afaceri. Fă-te plăcută pe oriunde mergi pentru că nu ştii niciodată de unde sare iepurele. De asemenea, este foarte important să fii atentă la ceea ce spun ceilalţi şi să furi informaţii care ar putea să fie valoroase pe viitor.

Vărsător

Nicio relaţie de iubire nu va rezista dacă nu faci nimic pentru ea. Dacă laşi totul să vină de la sine şi te aştepţi ca totul să fie perfect, vei descoperi că te înşeli! Spune-i mai des partenerul de viaţă ce simţi pentru el şi fă-l să se simtă iubit fără să ajungi să exagerezi cu drăgălăşeniile.

Vei fi extrem de ocupată la locul de muncă în această săptămână şi ai putea avea pierderi pe alte planuri din această cauză. Încearcă să te împarţi în mod egal în toate sectoarele vieţii tale şi astfel vei evita conflictele cu cei cu care intri în contact zi de zi. Dacă nu îţi rezolvi problemele personale, nu vei putea să te descurci nici la serviciu aşa cum îţi doreşti.

Citeşte şi  Horoscop Urania: Previziuni astrologice pentru perioada 7-13 ianuarie 2017

Peşti

Viaţa de familie va cunoaşte o îmbunătăţire în această săptămână, însă nu trebuie să te bucuri prea mult. Dacă nu vei continua să acorzi la fel de multă atenţie ca în ultima perioadă acestui sector al vieţii tale, cel mai probabil situaţia va deveni la fel de tensionată ca acum o lună.

Ia în considerare dorinţele partenerul de viaţă şi vezi dacă e o idee bună de a avea un copil. Îţi faci planuri de viitor, însă nu se întâmplă nimic concret pe plan profesional sau financiar care să îţi dea speranţe. Cel mai probabil vei intra într-un con de umbră, iar evoluţia ta va stagna în perioada imediat următoare. Dacă observi că nu te mai menţii nici măcar pe linia de plutire, încearcă să îţi găseşti un alt job sau să îţi schimbi domeniul de activitate.

Berbec

Se anunţă veşti bune pe plan sentimental în această săptămână şi vei fi destul de fericită la aflarea lor. Chiar dacă nimic nu pare că se împotriveşte bunului mers al relaţiei în care eşti angajată, nu ar strica să fii mai realistă şi să îţi pui problema că se poate întâmpla orice, oricând. Dacă eşti singură, canalizează-ţi întreaga atenţie asupra părinţilor, fraţilor sau prietenilor.

Vei avea mult de lucru în această săptămână, însă în tot ceea ce faci investeşti pasiune şi multă energie. Nu ai nimic de pierdut dacă eşti devotată muncii tale, ci din contră cineva ar putea să te remarce când te aştepţi mai puţin. Este foarte important ca pentru un randament bun să separi viaţa privată de cea profesională.

Citeşte continuarea pe eva.ro