HOROSCOPUL SEXUAL al lunii septembrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros pentru luna septembrie 2014.

31 aug. 2014, 19:19
HOROSCOPUL SEXUAL al lunii septembrie

Berbec

Daca vrei ceva nou in viata intima, acum este timpul sa actionezi. In cazul in care suferi dupa cineva, cere ajutorul prietenilor sau chiar al unui specialist. Vorbeste! Concentrarea masiva a lunii ar trebui sa fie sanatatea – inclusiv sanatatea sexuala, asa ca ai grija.

Taur

„O, daa!”, asa se poate descrie viata ta amoroasa in luna septembrie. Orice aspect ce parea instabil in luna august, se rezolva in septembrie. Cei singuri sunt „in ceata”. Cineva din anturajul lor ii face sa se simta confuzi. Ca sa rezolve situatia trebuie sa ia oamenii asa cum sunt, nu si-ar dori ei sa fie.

Gemeni

O luna exploziva din punct de vedere sexual. Cei singuri experimenteaza si experimenteaza, si experimenteaza. Se pare ca ceva din trecut ii face sa aiba acest comportament riscant. Pentru cei care au o relatie de cuplu lucrurile sunt fantastice. Este posibil sa apara si un bebelus in peisaj.

Rac

Angajamentele si promisiunile facute ti-au schimbat viata. Desi ai trecut prin multe situatii „la bine si la greu”, pasiunea te-a ajutat sa pastrezi ce ti-a placut si sa renunti la ceea ce era prea mult pentru a suporta. Comunicarea cu partenerul de cuplu este la cote inalte, la fel si viata amoroasa.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro