Horoscopul sexual al săptămânii 25-31 august

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 25-31 august 2014.

24 aug. 2014, 19:51
Horoscopul sexual al săptămânii 25-31 august

Berbec

Esti dornic sa explorezi teritorii noi, insa Luna noua din Fecioara te tine pe loc. Nu lua decizii importante fara sa aduni toate informatiile. Ai intrat intr-o rutina din care iti poate fi greu sa iesi, insa daca iti accepti limitele vei putea sa inveti sa le gestionezi. Relatiile cu persoana iubita sunt excelente, iti deschizi inima si te vei bucura de fiecare picatura de dragoste alaturi de partenerul de cuplu.

Taur

Esti foarte atent cu o persoana care a sadit in tine semintele pasiunii. Sunt sanse mari ca aceasta relatie sa devina serioasa si sa creasca. Luna noua din Fecioara se afla in casa Iubirii si Creativitatii si vei reusi sa creezi si sa oferi placere, dar sa si primesti. Cu toate ca lucrurile merg foarte bine in cuplu, astepti inca un raspuns la o intrebare importanta. Nu forta, toate la timpul lor.

Gemeni

Vrei ca toate planurile sa-ti iasa perfect si s-ar putea sa fii dezamagit daca nu iti ies intocmai cum ti-ai fi dorit. Luna noua din Fecioara sa afla in Casa securitatii si te face sa verifici fiecare detaliu. Nu uita, insa, de spontaneitate. Te poate ajuta mai mult decat crezi. In cuplu, o discutie cu persoana iubita te va aduce in al noualea cer. Daca esti singur, este foarte posibil ca lucrurile sa se schimbe.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.