Horoscopul sexual: Cât rezistă iubitul tău în pat în funcţie de zodia sa

Doamnelor si domnisoarelor, daca vreti sa aflati un lucru inedit despre noul vostru partener de viata, va spunem cat de rezistenti sunt acestia la pat in functie de zodia in care s-au nascut. Iata horoscopul care iti poate spune aproape totul despre persoana iubita:

01 feb. 2015, 09:57
Horoscopul sexual: Cât rezistă iubitul tău în pat în funcţie de zodia sa

Berbecii sunt cei mai putini rezistenti in dormitor. Dupa ce va terminati nebuniile, cei nascuti sub semnul acestei zodii ar putea sa va abandoneze repede.

Taurii, in schimb, sunt adeptii sexului cu incetinitorul. Sunt maestrii senzatiilor pure si sunt foarte atenti cu persoana iubita.

Gemenii sunt plini de energie sexuala, o noapte cu un geaman ar putea sa te lase fara forta a doua zi datorita patosului pe care il pune in fiecare atingere.

Racii au nevoie de foarte multa afectiune in timpul unei partide de sex, deoarece la ei sexul merge mana in mana cu nevoia de iubire.

Leii sunt asemenea taurilor. Rezista mult in pat si pe langa acest aspect sunt foarte grijulii ca si partenera sa se simta in al noualea cer.

Fecioarele sunt extrem de pasionale si imprevizibile in dormitor. Acestea pot rezista o noapte intreaga in pat sau doar 5 minute, fiind extrem de influentate de tipul partenerului cu care fac dragoste.

Balantele sunt balante si in pat. Acestea pun mare pret pe preludiu. Atentie, insa! Dupa o partida de amor s-ar putea sa ii gasesti pe barbatii balanta sforaind intr-un mod insuportabil.

Cat despre scorpioni, acestora nu le ajunge o noapte intreaga pentru a-si consuma toata energia sexuala. Sunt dependenti de actiuni si partide de amor interminabile.

Sagetatori sunt firi pasionale, barbatii nascuti sub semnul acestei zodii fiind pregatiti la orice ora pentru sex.

 

Citeşte mai multe pe teotrandafir.com