HOROSCOPUL ŢIGĂNESC 2015: Ce noroc vei avea la bani anul acesta

HOROSCOP: 2015 va fi un an plin de câștiguri financiare, însă nu pentru toate zodiile. Vezi ce spune horoscopul țigănesc despre buzunarul tău!

17 ian. 2015, 12:48
HOROSCOPUL ŢIGĂNESC 2015: Ce noroc vei avea la bani anul acesta

PUMNALUL (echivalentul BERBECULUI, 21 martie – 20 aprilie)
În 2015 vei avea o serie de relații sociale din care îți vei trage seva satisfacției financiare, însă asta abia din septembrie. Berbecii, sau cei născuți sub zodia Pumnalului țigănesc, trebuie să își conserve relațiile și prieteniile deoarece pot aduce multe beneficii nu doar pe plan financiar ci și emoțional. Să fii înconjurată de oameni poate fi mai prețios decât orice sumă de bani!

COROANA (TAUR, 21 aprilie – 20 mai)
Anul acesta cei născuți sub zodia Coroanei se vor concentra foarte mult pe propria persoană și toate câștigurile financiare vor avea legătură cu investițiile personale. Nu lipsesc sume imense aruncate pe haine, poșete și produse cosmetice. De fapt, vor avea și de unde să dea bani deoarece norocul le va bate la ușă aproape în fiecare lună.

SFEȘNICUL (Gemeni, 21 mai – 20 iunie)
Anul 2015 este anul în care vei fi recompensată pentru toată munca depusă în ultimii ani. Dacă ai avut senzația că tot ce ai făcut a fost în van, anul acesta îți va răspunde cu câștiguri pe care le meritau de mult timp.

ROATA (Rac, 21 iunie – 21 iulie)
Semnul Roții în Zodiacul Țigănesc va trăi perioade fluctuante pe tot parcursul anului, din punct de vedere financiar. Vor fi perioade cu sume mari de bani în portofel sau contul bancar și perioade în care va trebui să îți faci calcule la unghie.

STEAUA (Leu, 22 iulie – 22 august)
Invidia celorlalți le va pune piedici serioase în obținerea succesului, însă acest lucru nu îi va determina pe cei născuți sub Steaua norocoasă să lase garda jos. Un an plin de venituri serioase și călătorii în părți ale lumii unde nu și-au imaginat vreodată că vor ajunge.

CLOPOTUL (Fecioara, 23 august – 22 septembrie)
Fecioarele din zodiacul țigănesc trebuie să spună stop de fiecare dată atunci când calculele nu le favorizează, spun astrele. Astfel că, cei născuți sub zodia Clopotului vor trebuie să fie atenți la fiecare gong dacă vor să prindă trenul potrivit.

MONEDA (Balanța, 23 septembrie – 22 octombrie)
Anul 2015 va fi unul normal din punct de vedere al câștigurilor financiare. O afacere surpriză le va ieși în cale, Balanțele primind o ofertă de la un prieten necunoscut încă, pentru a se asocia la firma acestuia. În 2015, Monedele se pot îmbogăți foarte mult.

CUȚITUL (Scorpion, 23 octombrie – 21 noiembrie)
Vor trăi cu intensitate atât succesul financiar cât și pierdea jobului, pentru că da, Scorpionii își vor schimba des locul de muncă în 2015. Nu va fi un an roz din punct de vedere financiar, însă apar oportunități de prosperitate financiară pe termenul lung din luna noiembrie.

TOPORUL (Săgetător, 22 noiembrie – 21 decembrie)
Cei născuți sub zodia Toporului, adică Săgetorii din zodiacul european, vor avea un nou loc de muncă în acest an de care vor fi extrem de mulțumiți.

 

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com