Horoscopul ţigănesc pentru luna august. Ce spun cei mai vestiţi prezicători

Horoscopul țigănesc pentru luna august 2015 prevede numeroase surprize pentru cele mai multe zodii. Vezi cum interpretează cei mai vestiți prezicători luna august pentru cei din zodia pumnalului și nu numai.

31 iul. 2015, 08:22
Horoscopul ţigănesc pentru luna august. Ce spun cei mai vestiţi prezicători

PUMNALUL (BERBEC): Vei avea parte de surprize neașteptate din partea unei persoane pe care astăzi nu o tratezi cum merită. Surprizele vor fi plăcute, stai liniștit!

COROANA (TAUR): Călătoria ta continuă: noi persoane vor apărea în calea ta iar unele dintre ele vei vrea să nu mai plece deloc de lângă tine.

SFEȘNICUL (GEMENI): Planurile tale se împlinesc încetul cu încetul. Trăiești cea mai frumoasă perioadă a anului. La finalul lunii august te vei gândi să faci pasul cel mare alături de persoana care ți-a stat în ultima vreme aproape.

ROATA (RAC): Vin curbe serioase dar tu știi cum să ții mâna pe volan pentru a nu te accidenta. Atenție la toate indicatoarele, chiar și la cele de care ai trecut deja – viața e plină de surprize!

STEAUA (LEU): În sfârșit apare soarele și pe strada ta! Pregătește-ți bagajele și asigură-te că decizia pe care ai luat-o este cea mai bună pentru tine.

CLOPOTUL (FECIOARĂ): Este o lună de foc pentru tine. Vei fi nevoit să renunți la confortul cu care te-ai obișnuit în ultimii ani și să schimbi macazul radical.

Citeşte mai mult pe obiectiv.info