Horoscopul ULTIMELOR LUNI DIN 2018! Care sunt ultimele PROVOCĂRI ale anului 2018 pentru fiecare ZODIE

Horoscopul ULTIMELOR LUNI DIN 2018. Mai sunt mai puțin de 3 luni și anul 2018 se încheie. Deși mult a fost, puțin a rămas, aceste ultime luni ne vor aduce experiențe, împliniri, provocări fiecăruia, atât în funcție de cum și-a așternut fiecare tot anul, cât și în funcție de cum ne influențează și predispun mișcările astrale ale finalului de an. Astrele nu definesc 100% traiectul vieții noastre.

12 oct. 2018, 19:10
Horoscopul ULTIMELOR LUNI DIN 2018! Care sunt ultimele PROVOCĂRI ale anului 2018 pentru fiecare ZODIE

Ele predispun si ne ofera o energie specifica fiecarui tranzit. Fiecare tranzit poate lucra in favoarea noastra, daca alegem sa urmarim ce aduce si sa ne aliniem cu acea energie, in loc sa actionam in opozitie cu ea. Horoscopul zilnic prezinta mereu care este energia dominanta a zilei; tinand cont de ea, ne directionam viata inspre bine!

Anul 2018 a fost un an cu PROVOCARI si cu SCHIMBARI. Desi unii dintre noi simtim ca lucrurile se mai potolesc acum, dupa un sezon cu 7 astre retrograde, Luni pline sangerii, si multe alte aspecte astrale speciale si specifice acestui an de mare impact pentru toti, pentru altii evenimentele nu sunt terminate.

 Horoscopul ULTIMELOR LUNI DIN 2018. Principalele evenimente majore astrale ce urmeaza sunt:

–        Soarele va intra, pe rand, in zodia Scorpion, Sagetator si Capricorn.

–        Mercur intra in Sagetator pe 31 octombrie

–        Venus retrograd ajunge in Balanta pe 31 octombrie

–        Uranus retrograd intra in Berbec pe 6 noiembrie

–        Jupiter intra in Sagetator pe 8 noiembrie

–        Marte intra in Pesti pe 15 noiembrie

–        Mercur intra iar retrograd din 16 noiembrie pana pe 6 decembrie

–        Venus iese din retrograd in Balanta pe 16 noiembrie

–        Neptun iese din retrograd in Pesti pe 24 noiembrie (a fost in retrograd din 18 iunie)

–        Venus intra in Scorpion, din nou, pe 2 decembrie, dupa ce a fost retrograd 6 saptamani

Horoscopul ULTIMELOR LUNI DIN 2018. Iata mai jos care sunt principalele asteptari, provocari, mesaje pentru fiecare zodie pentru perioada octombrie-decembrie 2018.

Horoscopul ULTIMELOR LUNI DIN 2018. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Contextul astral al ultimelor luni din 2018 te va impinge sa fii mai puternic si mai bun in tot ceea ce esti. Esti calauzit in mult mai multe feluri decat realizezi. Toate acele planuri pe care le-ai tinut deoparte de la materializare, de la a merge mai departe cu ele, se vor finaliza in sfarsit si vor aduce rezultate excelente. Implineste-ti dorintele si continua sa iti mentii ritmul de a merge tot inainte. Aceste ultime luni vor fi printre cele mai bune pe care le-ai avut din tot anul 2018.

Horoscopul ULTIMELOR LUNI DIN 2018. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Aceste ultime luni din 2018 iti vor aduce la inaintare multa vindecare pentru tine, emotionala, mentala sau fizica, acolo unde ai nevoie. Vei reusi sa iesi in afara zonei de pilot automat in care faci multe actiuni fara sa ai pic de placere pentru ele. Fara sa iti reprezinte adevaratele alegeri ale inimii si vei intra intr-o etapa vietii in care ai puterea si claritatea sa faci mult mai mult din ceea ce iti aduce bucurie cu adevarat. Indiferent cat de diferite sunt aceste actiuni fata de cele dinainte. Iti vei petrece mai mult timp focusandu-te pe oamenii la care tii cu adevarat si mai putin timp stresandu-te de lucrurile marunte.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO