Horoscopul Uraniei: Previziuni pentru perioada 1-7 noiembrie

Astrologul Urania ne avertizează că perioada 1-7 noiembrie este dominată de un pasaj astral încărcat de tristeţe şi de îngrijorare. Datele astrale împing spre reflecții asupra vieții și rosturilor unor atașamente sau ambiții.

31 oct. 2014, 10:21
Horoscopul Uraniei: Previziuni pentru perioada 1-7 noiembrie

BERBEC

Marte, guvernatorul acestor nativi, se va afla la sfârșitul săptămânii în conjuncție cu Pluton, pe casa lor a X-a; de aici, o serie de implicări ale lor în viața activă, publică sau de provocări care le angajează profund numele și autoritatea profesională. În perioada 1-7 noiembrie încă nu se realizează combinația drastică ce va funcționa ulterior. Până atunci, ei trăiesc cu presentimentul că „li se pregătește ceva” sau că vin vremuri mari. Mai pot realiza câteva discuții cu partenerii de viață sau de afaceri în ideea unei împăcări sau a unor concesii reciproc avantajoase, scrie Libertatea.ro.

Citeşte şi Horoscop noiembrie: Cât de norocos vei fi, in functie de zodia ta

TAUR

Pe 6 și pe 7 noiembrie, Luna le va tranzita semnul natal, dându-le ceva mai mult chef de viață, accentuând sau stabilizând niște dorințe, de cele mai multe ori privind registrul personal, intim, particular, și nu de maximă importanță: mici plăceri, mici concesii, mici răsfățuri culinare, cosmetice sau de reprezentare. Totuși, pe 7 noiembrie, imediat după miezul nopții, la ora 0:22^ se va produce faza de Lună Plină cu Soare în Scorpion și Luna, în opoziție, în Taur. Este Luna Plină a acestor nativi, eveniment care îi face să ia act că ceva din existența lor, întocmit pe un aspect similar acum un an, se încheie și că ceva nou apare în viața lor.

Citeşte şi Horoscop: Află cum stai cu dragostea în luna noiembrie 2014

GEMENI

Ziua de 7 noiembrie are o încărcătură specială pentru acești nativi. Ea se umple cu un potențial de risc ce diferă, ca formă de manifestare și impact, de vârsta și harta personală a fiecărui nativ din acest semn zodiacal. Etapa privește perioada 6/7 noiembrie, dar este amplificată de faza de Lună Plină. Fenomenul astral, deosebit de complex, se poate manifesta în planul sănătății.

Întregul horoscop realizat de Urania pentru perioada 1-7 noiembrie pe Libertatea.ro.