Horoscopul verii: Află ce şanse ai să-ţi găseşti perechea în această perioadă, în funcţie de zodia ta

Vara este anotimpul perfect pentru aventură, călătorii, hobby-uri şi...dragoste. Cele mai intense iubiri sunt trăite în sezonul estival, când debordăm de senzualitate şi visăm cu ochii deschişi.

RomaniaTV.net
30 mai 2014, 08:34
Horoscopul verii: Află ce şanse ai să-ţi găseşti perechea în această perioadă, în funcţie de zodia ta

In aceasta perioada se da startul la flirt si la aventuri de-o noapte care se pot transforma in relatii de durata. Cu toate astea, unele persoane sunt mai norocoase decat altele, iar „vinovate” sunt astrele.

In functie de zodia in care te-ai nascut, poti afla ce sanse ai sa-ti gasesti perechea in aceasta vara.

Berbec

Berbecii vor inflori in aceasta perioada, parca soarele va straluci fix deasupra lor si pretendentii acestor persoane vor aparea precum ciupercile dupa ploaie. Va fi o vara plina de pasiune si de intalniri amoroase, iar cele mai multe native se vor bucura de toata atentia sexului puternic. Desi foarte multe relatii vor fi pasagere, sfarsitul sezonului estival le poate aduce multor native sufletul pereche in cale.

Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în luna iunie 2014

Taur

Scepticismul acestor native le va impiedica sa vada mai bine ce se intampla in jur. Cu toate ca multe dintre ele nu vor avea asteptari prea mari in aceasta perioada, sunt sanse sa porneasca pe un drum pavat cu iubire, fara sa isi dea seama. Totul poate porni de la un compliment primit de la un coleg de munca sau de la un fost partener. Vara aceasta se anunta fierbine si pasionala pentru nativele zodiei Taur.

Horoscopul lunii iunie: Află previziunile pentru zodia ta

Gemeni

Nativele zodiei Gemeni se vor bucura de o vara ca in povesti. Cele implicate intr-o relatie vor avea parte de armonie si totul va fi mai bine ca niciodata. Pasiunea va reveni in cuplu si fiecare zi va fi diferita. Nativele care nu si-au gasit inca sufletul pereche nu ar trebui sa se ingrijoreze. Vor avea ocazia sa cunoasca persoane noi, iar calatoriile in afara orasului vor favoriza planul sentimental.

Restul horoscopului pe Ele.ro.