HOROSCOPUL VERII: Ce v-au rezervat astrele în iulie şi august. Aburii iubirii plutesc peste multe zodii, se anunţă zile fierbinţi

HOROSCOP IULIE: Vara care a inceput oficial pe 21 iunie va fi un anotimp ce ne va trece prin toate starile. Cel putin astrologic. Desi nu trebuie sa te lasi influentata de evenimentele astrelor, nu strica sa arunci un ochi peste ghidul nostru pentru aceasta vara.

02 iul. 2017, 07:40
HOROSCOPUL VERII: Ce v-au rezervat astrele în iulie şi august. Aburii iubirii plutesc peste multe zodii, se anunţă zile fierbinţi

BERBEC
ACEASTA VARA este in sfarsit de partea ta. Este perioada ideala ca sa cunosti oameni noi si sa treci peste timiditate. Tot anul te-ai gandit la colaborari insa nu ai fost destul de motivata. Cu ajutor din partea lui Jupiter si Venus vei reusi sa scoti la iveala dorintele tale pe care le-ai suprimat pana acum. Ia ore de yoga, un curs la care visai de mult, sau orice activitate ce te inconjoara de oameni noi si imprejurari neobisnuite.

DATA CHEIE: 21 august. Ziua in care se anunta o eclipsa totala de soare iti va aduce o oportunitate majora pe plan amoros. Fii pe faza!

TAUR
 
ACEASTA VARA iti da o forta magnifica. Spre sfarsitul acestei luni Soarele si Mercur te vor face sa ai o influenta uimitoare asupra celorlalti. Este timpul sa iei deciziile de care te-ai temut tot anul, si cu siguranta vei face asta manata fiind de puterea ce iti este data de astre.
 
DATA CHEIE: 7 august. Este ziua cand magnetismul va ajunge la cote maxime, asa ca te poti astepta la o promovare sau o oportunitate neasteptata.
 
GEMENI
 
ACEASTA VARA se anunta plina de aburii iubirii, desi nici perioada ce tocmai a trecut nu ai dus lipsa de activitate pe plan sentimental. Sub influenta lui Jupiter care iese oficial din retrograd, apare o intensificare a vietii tale amoroase. Cei ce sunt deja intr-o relatie vor deveni mai jucausi, iar Gemenii singuri vor avea o aventura cu persoana pe care au pus ochii de ceva timp.
 
DATA CHEIE: 22 iulie. Daca ne luam dupa astre aceasta este cea mai pasionala zi a anului, asa ca profita la maxim!
 

RAC

ACEASTA VARA se anunta mai fierbinte ca niciodata. Marte va intra in semnul tau aceasta luna si va intensifica dorinta ta sexuala la maxim. Influenta planetei rosii te va bucura, vara fiind perioada anului cand vei elimina multe lucruri de pe lista ta de dorinte sexuale. Pregateste-ti pixul!

DATA CHEIE: 26 august. Desi toata vara vei fi sub influente benefice, data de 26 august se anunta mult mai romantica. Pregateste lumanarile!

LEU

ACEASTA VARA este despre tine. Stim ca de mult astepti o perioada in care sa te regasesti sau pur si simplu sa fii doar tu. Fiind o zodie foarte generoasa iti poate parea greu sa te pui pe tine inaintea celorlalti. De preferat este sa iei o pauza de la social media si sa ai grija mai mult de corpul si mintea ta. Terapie, fitness si o rutina foarte atenta este reteta pentru o vara in care iti vei clarifica scopurile atat personale, cat si profesionale.

DATA CHEIE: 23 iulie si 21 august. Esti mai norocoasa decat restul zodiilor si te bucuri de 2 date cand iti e oferita ocazia sa te focuzezi pe tine si pe schimbarile pe care trebuie sa le faci.

Citeste mai mult aici.