HOROSCOPUL VERII. Ce zi vine cu schimbări majore pentru zodia ta

Vara aceasta va fi guvernată de Venus. Citește horoscopul verii și află în ce zi se vor petrece schimbări majore pentru zodia ta.

RomaniaTV.net
25 iun. 2015, 10:30
HOROSCOPUL VERII. Ce zi vine cu schimbări majore pentru zodia ta

Astrologii spun că luna iunie va fi prilej de afirmare pentru zodiile de Foc, în iulie zodiile de Pământ vor cunoaște dragostea adevărată, iar august este plină de belșug pentru toți nativii.

Berbec – Vei găsi timp pentru suflet. Sezonul cald va fi prilejul perfect pentru a lăsa deoparte proiectele grele, pentru a te concentra mai mult asupra sufletului. Caută să te odihnești mai mult și să analizezi lucrurile pe toate planurile. 25 iulie va fi ziua în care totul se va schimba în bine pentru tine, căci vei începe să ai parte de tot mai multă prosperitate și de pace în familie.

Taur – Vor urma schimbări neașteptate. Profită de timpul liber pe care îl ai la începutul verii pentru a călători și a te distra alături de cei dragi. La jumătatea lunii iulie vei avea parte de o schimbare majoră în ceea ce privește câștigul material, iar dacă vrei să îți schimbi locul de muncă, atunci va fi prilejul perfect să cauți un job mai bun. De pe 18 iulie bunăstarea va veni și în viața ta și, spre deosebire de alte perioade, vei avea mai mult timp la dispoziție pentru a-ți îndeplini visurile.

Gemeni – Vei regăsi bucuria. Vara a venit deja cu vești bune pentru tine, iar intuiția te îndeamnă să faci tot mai multe schimbări, mai ales în viața personală. Astfel, de la începutul lunii iulie, vei trăi cele mai frumoase momente de iubire. Dacă ești singur, astrele îți vor scoate în față partenerul potrivit, asta dacă vei fi dispus să accepți pe cineva în viața ta. Începând cu 11 iunie ai început să regăsești lucrurile care cândva te bucurau, așa că mergi mai departe cu zâmbetul pe buze în căutarea sinelui.

Rac – Ai grijă la buget. După cum era de așteptat, vara este cea mai frumoasă perioadă pentru tine, iar lucrurile bune au început să apară încă de pe 21 iunie. Drept urmare, este de așteptat să ai parte oricând de schimbări în bine, chiar dacă vei fi puțin trist din cauza faptului că nu ai un buget pentru concediu. Pe 16 iulie Luna Nouă va avea o influență puternică asupra restului verii, așa că profită la maximum de momentele frumoase ce vor veni când nici nu te aștepți.

Leu – Te vei simți în sfârșit ocrotit. Venus va face ca această vară să fie una specială pentru tine și va avea grijă ca totul să-ți meargă bine cât timp ea va guverna. Este posibil să întâmpini anumite probleme după retrogradarea ei, ce va începe pe 25 iulie, însă nu este cazul să te îngrijorezi prea tare. Așadar, de pe 5 iunie și până pe 25 iulie ai parte doar de surprize plăcute.

Fecioară – Te așteaptă o vară plină de noroc. Parcă astrele s-au aliat ca totul să-ți meargă bine în acest sezon. Vei reuși să strângi mai mulți bani, sau vei începe un proiect amplu legat de locuință, iar dacă încă nu ți-ai găsit jumătatea, ea ți se va arăta în luna iulie. 11 august este ziua schimbărilor, așa că, dacă vrei ca totul să-ți meargă bine, alege să mergi în concediu după această zi magică, sau programează-ți evenimentele importante spre mijlocul ultimei luni de vară.

Citeste mai mult in Revista TEO