HOROSCOPUL VERII realizat de Mariana Cojocaru: Se anunţă sacrificii karmice

Astrologul Mariana Cojocaru a explicat la România TV că Mercur retrograd anunţă sacrificii karmice pentru români, iar Saturn care îşi reia mersul în zodia Scorpionului ne avertizează asupra riscului de autodistrugere. Mariana Cojocaru a realizat horoscopul pentru cele trei luni de vară.

04 mai 2015, 08:24
HOROSCOPUL VERII realizat de Mariana Cojocaru: Se anunţă sacrificii karmice

HOROSCOPUL VERII MARIANA COJOCARU – BERBEC

Berbecii vor beneficia de o conjunctură astrală cu Marte, Soare şi Mercur retrograd în lunile de vară. Berbecii vor da dovadă sau vor fi testaţi pe zona de diplomaţie şi mai ales cea de vigilenţă. Trebuie să acţioneze cu cap, să cântăriţi foarte bine lucrurile, trebuie să rezolve lucrurile care ţin de trecut, trebuie să discute sau să rediscutate chestiuni care ţin de un contract sau de planuri relaţional. Mercur retrograd, care face conjunctură cu planeta Marte, pune amprenta asupra lucrurilor care ţin de schimbare. Schimbările sunt benefice şi pe zona de deplasări: sunt recomandate mai mult excursiile de weekend decât vacanţele lungi, deoarece Berbecii îi pot pierde răbdarea.

Citeşte şi LOTO: Ce numere îţi aduc noroc în funcţie de zodie

HOROSCOPUL VERII MARIANA COJOCARU – TAUR

Taurii vor beneficia, la început de vară, de un sextil, Soare cu Venus, care va fi plasat în cea de-a treia casă, semn că aspectele din punct de vedere profesional, social, relaţional funcţionează foarte bine. Venus este considerat micul benefic, este patronul lor astral, şi îi susţine în tot şi în toate. În ceea ce priveşte partea financiară, lunile de vară vor debuta mai dificil, startul va fi mai greu, dar dupa data de 10, chiar 15 iunie, se vor mobiliza mult mai bine şi vor reuşi să finalizeze toată această cursă, cu un rezultat favorabil.

Vara aduce pentru nativii din Taur tot felul de chestiuni legate de relaţia de suflet sau lucruri care trebuie discutate în relaţia de cuplu. Fie că este vorba de reîntregirea familiei sau de împăcări, de revederi, fie că este vorba de revenirea unor iubiri din trecut, acolo unde relaţiile s-au răcit sau chiar s-au rupt, în aşa fel în care Taurii, simţind nevoie de apropiere şi de iubire să intre într-un cerc emoţional, cât se poate de pozitiv.

Citeşte şi Ce frici ai în funcţie de zodie

HOROSCOPUL VERII MARIANA COJOCARU – GEMENI

Gemenii au parte de un debut al verii foarte bun, din data de 12 iunie, iar astrele prevăd o vară cu prelungiri. Aceşti nativi trebuie să îşi rezolve toate chestiunile cu foarte mare implicare, în aşa fel încât lucrurile să nu rămâne în coadă de peşte. Mercur retrograd intră în zodia Gemenilor pentru a-i disciplina pe aceştia şi îi face mult mai organizaţi şi concentraţi la ceea ce discută şi la ceea ce semnează. Astrele readuc pe tapet lucruri ce ţin de prietenie, de relaţiile profesionale sau sociale, fie de problemele de sănătate, acolo unde încărcătura de stres şi oboseală trebuie eliminată.

Gemenii sunt printre favoriţii verii, iar casa familiei va fi dominată şi protejată de Jupiter, marele benefic.

Urmăreşte întregul horoscop al verii realizat de Mariana Cojocaru în VIDEO de mai jos: