Horoscopul verii: Zodiile care se vor bucura din plin de dragoste

Această vară va sta sub semnul lui Jupiter, planeta norocului. Află care sunt zodiile foarte norocoase în dragoste în vara lui 2014.

RomaniaTV.net
23 mai 2014, 12:42
Horoscopul verii: Zodiile care se vor bucura din plin de dragoste

Fecioara

In vara lui 2014, Fecioarei ii va merge excelent atat pe plan sentimental, cat si pe plan financiar. Are de partea sa planeta Jupiter care va favoriza norocul in dragoste, dar va scoate in acelasi timp la iveala si sentimentele adevarate. Multe dintre relatiile de dragoste ale acestor nativi traverseaza anumite etape cheie, anumite prietenii adevarate conducand catre relatii in toata regula sau chiar casatorii, scrie Garbo.ro.

Luna august va aduce pentru Fecioare o nouă relaţie, una pasională. În această lună, cuplurile căsătorite vor exploata latura sexuală.

Pesti

Pentru aceşti nativi o noua relatie poate debuta in a doua jumatate a lunii iulie. Cel ales este o persoana matura, mai in varsta decat tine, de la care o sa ai multe de invatat si care o sa-ti imbogateasca experienta de viata.

Familia devine centrul preocupărilor, iar astrele predispun spre stabilitate emoţională şi familială în perioada iunie-iulie, dar şi spre sentimente concrete şi constructive în luna august.

Continuarea horoscopului pe Garbo.ro.