Horoscopul zielei de 23 iunie. Zi apocaliptică pentru majoritatea zodiilor

Horoscop 23 iunie 2017. Ziua va fi destul de mohorâtă pentru zodii. Citește previziunile pentru 23.06.2017.

22 iun. 2017, 17:17
Horoscopul zielei de 23 iunie. Zi apocaliptică pentru majoritatea zodiilor

Horoscop Berbec

Desi esti foarte sensibil la orice stimul negativ, azi ar trebui sa te mentii tare pe pozitie si sa nu te lasi afectat de nimic trist. Daca incepi sa sapi dupa motive de suparare, sigur vei gasi cateva, ca atare numai de vointa ta depinde daca ziua va fi linistita sau agravata de tristete si alte griji. Incearca sa nu te gandesti la nimic din ceea ce te-ar putea supara mai mult decat e cazul, pentru ca exista suficiente motive in jur. Lasa bilanturile pentru altadata, cand poate psihicul tau va fi mai linistit.

Horoscop Taur

Nu te baza pe sfatul pe care ti-l ofera astazi un amic, deoarece nu prea e in cunostinta de cauza. Ceea ce spune, vine doar din instinct, e o vorba aruncata in vant, care nu se bazeaza nici pe studiu, nici pe experienta. E doar o parere, fara sa analizeze situatia in profunzime, de aceea ar fi mai bine sa n-o privesti ca pe litera de lege. Maine s-ar putea sa-si dea seama ca a gresit si sa incerce sa dreaga busuiocul cu o gluma, dar pentru tine ar putea fi prea tarziu. Nu te increde in cei care promit multe din prima, pentru ca ei nu stiu cat de complicata e situatia.

Horoscop Gemeni

Se deschide o perspectiva foarte entuziasmanta in fata ta si cu asemenea motivatie, prinzi curaj sa ajungi cat mai repede la scopul final. Totul merge excelent, esti stimulat atat de cei care participa si ei la acest succes, cat si de propriile rezultate bune de pe parcurs. Succesul este foarte aproape si iti investesti toate resursele in acest sens, sigur pe tine si pe ceea ce visezi sa gasesti la capat. Reusitele trec din una in alta, deoarece un succes de acum il naste pe urmatorul, si asa mai departe pana ce iti vezi visul implinit in totalitate.

Horoscop Rac

Nu lasa nimic sa-ti strice buna dispozitie cu care incepi ziua, deoarece motive de suparare si de enervare vor aparea suficiente pana la final. Prefa-te ca nici nu auzi ceea ce te-ar putea deranja si priveste doar lucrurile care iti fac placere, cele care te inalta, care iti aduc zambetul pe buze. Daca incepi sa faci bilantul multelor dezamagiri de pe parcursul ultimelor luni, lista va fi cam lunga, dar dintre toate exista un moment de top care le compenseaza pe toate: acela sa fie motivul bucuriei tale!

Horoscop Leu

Nu esti in apele tale, nici starea ta fizica nu e prea grozava, si nici anturajul nu e mai vesel ca sa-ti distraga atentia de la probleme. Nici vorba de optimism astazi, esti puternic influentat de compania nefasta in care ai nimerit. Daca faci echipa cu persoane bolnave, singure, nemultumite, depresive, fii sigur ca ceva din starea lor proasta se va transmite si la tine ca atare alege-ti cu mai multa exigenta anturajul. Nu doar despre probleme, boli sau lipsuri vrei sa auzi tu povesti astazi!

Horoscop Fecioară

Desi te afli intr-un mediu cu care esti obisnuit, azi parca nu mai poti comunica eficient cu nimeni din anturaj. Cei aerieni si zapaciti te enerveaza, cei nervosi si artagosi te tin la distanta, deci oricat ai incerca sa ramai calm si amabil, tot te va scoate si pe tine cineva din sarite, pana la urma. Fa un efort sa-ti pastrezi atitudinea pozitiva in ciuda tratamentelor incorecte din partea celor din fata ta, care uita de prietenie, si de bune maniere, doar pentru a-si impune propriile dorinte.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com