Horoscopul zilei de 21 iunie. Ce ţi-au rezervat zodiile pentru ziua de miercuri

Horoscop 21 iunie 2017. Află ce îţi rezervă astrele pentru ziua de miercuri.

20 iun. 2017, 17:55
Horoscopul zilei de 21 iunie. Ce ţi-au rezervat zodiile pentru ziua de miercuri

Horoscop Berbec

Esti foarte dinamic si plin de viata incat ar fi culmea sa lenevesti acasa. Fa ceva interesant, ceva complicat care sa consume energia din belsug pe care o detii, pentru ca ar putea da nastere unor rezultate exceptionale. Indiferent care sunt actiunile care vor primi acest plus de energie, ca e sport, ca e curatenie prin casa sau ca e putina distractie, esti ca un motor la turatie maxima care se bucura ca toate ii merg struna si care ii stimuleaza si pe ceilalti.

Horoscop Taur

Dragostea poate fi cea mai ciudata surpriza a acestei zile. Poti primi un semn complet neasteptat de la o persoana fata de care nutresti sentimente de iubire si care nu a reusit pana acum sa se apropie prea mult de tine. Nici nu stii cum iti da un telefon si te invita sa la o cafea! Da, cam asa pot fi noutatile sosite ca din senin, care te pot lua complet prin surprindere si care iti vor face inima sa bata din ce in ce mai tare.

Horoscop Gemeni

Esti atras pe o pista falsa si iti vei da seama ca ai consumat inutil timp si energie mult mai tarziu, dupa ce te vei fi implicat deja prea mult in aceasta actiune inselatoare. Fii mai atent la detalii, pentru ca sunt suficiente informatii premergatoare care pot fi interpretate gresit, dar daca ai analiza un pic la rece situatia, ti-ai da seama unde gresesti. Cineva te impinge intr-o directie amagitoare, dar numai de luciditatea ta depinde daca ii urmezi sfaturile sau te opresti la timp, inainte de a fi prea tarziu sa mai repari ceva.

Horoscop Rac

Privesti chestiunile financiare cu un dram de inocenta, si bine faci, pentru ca nu e momentul sa analizezi bugetul familiei cu atata rigoare si dramatism. Totul se va aranja mai bine decat crezi, ca atare nu te gandi nici la datorii, nici la facturi neachitate, nici la sumele pe care nu le-ai primit inca. Privește-le cu detasare si spune-ti cu tarie ca va fi bine! Cu cat privesti mai calm si mai linistit spre viitor, chiar si daca ai o lista nesfarsita de cheltuieli la rand, aceasta atitudine relaxata te va ajuta sa le asezi pe toate la locul potrivit si sa reduci stresul.

Horoscop Leu

Nu poti ignora o situatie neplacuta care te-a afectat recent si pe care, vrei – nu vrei, o tot readuci la lumina desi credeai ca e deja de domeniul trecutului. Poate nu ar fi bine sa zgandaresti rani ce s-au inchis deja sau sa treci in revista doar esecurile, ci sa faci un efort sa inchizi acel sipet cu amintiri neplacute. Bilantul momentului trebuie sa cuprinda reusitele cu care te mandresti, pentru ca de sacrificii si nemultumiri e timp si altadata.

Horoscop Fecioară

Se creeaza o atmosfera foarte placuta in grupul din care faci si tu parte, ceea ce va indeamna pe toti la dialog, la o cooperare fructuoasa, la o prietenie din care se pot naste rezultate care sa multumeasca pe toti. Alatura-te colegilor cu interese similare si uniti-va fortele intr-un sens comun, pentru ca ceea ce iese azi din eforturile voastre adunate la un loc e demn de lauda! Unul din secretele reusitei este optimismul, si atat timp cat va tratati unii pe altii ca de la egal la egal, ca buni prieteni, victoria comuna nu e departe.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com