Horoscopul zilei de 28 aprilie. Tensiune în jurul Racilor

Horoscop 28 aprilie 2017. Gemenii se află în compania unor persoane care îi intimidează, iar Capricornii nu sunt în cele mai bune toane.

27 apr. 2017, 17:03
Horoscopul zilei de 28 aprilie. Tensiune în jurul Racilor

Berbec

Nu te lasa invins de cei cu mai mult tupeu sau cu gura mare, pentru ca ai si tu ceva de spus. Disputele sunt la ordinea zilei, dar desi esti un negociator innascut care prefera sa faca pace foarte repede, de data aceasta contradictiile te irita si pe tine si sari la atac.

Vei fi multumit ca ti-ai aparat punctul de vedere in fata celor care spun nu la orice. Nu te lasa insa atras in capcana celor nervosi, pentru ca ei abia asteapta sa te scoata din sarite si sa te domine cu agresivitatea lor.

Taur

Te simti blocat intr-un punct mort si nimic nu se mai misca, dar norocul tau e ca dai exact peste persoanele ce pot face din nou caruta impotmolita sa mearga. Apeleaza la ei cu incredere, chiar daca e un ajutor amical sau un serviciu platit unor specialisti, pentru ca ai nevoie de aceasta interventie.

Singur nu poti trece peste acest hop, ci bati pasul pe loc la nesfarsit, dar daca bati la usa potrivita, vei vedea din nou lucrurile pe drumul cel bun. Ia-ti inima in dinti si cere ajutor!

Gemeni

Te afli in compania unei persoane care te intimideaza, poate pentru ca are o personalitate puternica sau o functie suspusa si nu stii cum sa te comporti in fata sa. Preferi sa taci sau mai bine zis lasi faptele sa vorbeasca in locul tau, deoarece trebuie sa te prezinti inaintea sa cu o sarcina indeplinita perfect.

Daca nu o vei indeplini cum trebuie, te vei simti vinovat si oarecum rusinat, tocmai de aceea faci un efort sa iti indeplinesti misiunea ireprosabil pentru imaginea ta.

Rac

Daca vezi ca atmosfera se tensioneaza in jurul tau din cauza unui amic ce isi elibereaza nervii pe oricine, mai bine iesi din acel mediu. Nu turna gaz pe foc, pentru ca valvataia e gata sa izbucneasca. Sunt momente cand a ignora, a te face ca nu auzi, a trece mai departe ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat sunt cele mai bune reactii in cazul momentelor critice.

Taci si suporta situatia, chiar daca nu-i convine, pentru ca numai asa poti dezamorsa mai repede bomba!

Citeste continuarea pe huff.ro.