Horoscopul zilei de joi, 1 octombrie: Surprize pentru nativi

Ziua de 1 octombrie este minunata pentru majoritatea nativilor zodiacului. Acestia au parte de unele dintre cele mai frumoase surprize ale acestei saptamani. Insa existasi o serie de momente destul de tensionate.

RomaniaTV.net
01 oct. 2015, 06:16
Horoscopul zilei de joi, 1 octombrie: Surprize pentru nativi

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 1 octombrie

Berbecii nu vor sa complice vietile persoanelor apropiate din jurul lor si sunt hotarati sa gaseasca solutii pasnice la problemele curente. Nativii acestei zodii depun eforturi consistente pentru a pune in balanta sentimentele celor dragi si nevoile lor. Chiar si asa, unele decizii nu vor fi agreate, iar cineva foarte drag lor s-ar putea simti lezat. Totusi, dupa o discutie lunga, anevoioasa, vor reusi sa-si exprime cele mai bune intentii si sa aplaneze toate tensiunile.

Citeşte şi Horoscopul lunii OCTOMBRIE 2015
 
TAUR – horoscopul zilei de joi, 1 octombrie

Taurii au un program foarte incarcat si risca sa se piarda pe parcursul zilei in detalii. Daca nu-si prioriteaza activitatile si responsabilitatile, ar putea ramane in urma cu unele treburi. Spre dupa-masa primesc, insa, un ragaz sau o mana de ajutor de la cineva de la care nu se asteptau. Acest eveniment le insufla incredere mai mare in ei insisi, dar si in oamenii din jurul lor. Astfel ca Taurii capata o liniste emotionala si renunta la spiritul competitiv care le genereaza, in general, prea multe emotii negative.
 
GEMENI – horoscopul zilei de joi, 1 octombrie

Gemenii se trezesc prinsi in valtoarea propriei energii nervoase pe masura ce incearca sa faca tot mai multe, sa realizeze tot mai multe intr-un timp foarte limitat. Se simt surmenati de responsabilitatile pe care le intrevad in viitor si uneori au impresia ca nu o vor scoate la capat. Daca nu iau decizii pripite si daca asculta de sfaturile celor foarte apropiat, vor putea evita esecuri. In loc sa se lasa surmenati de propria nerabdare, mai bine iau cu calm fiecare eveniment programat sau neasteptat care are loc in viata lor.
 
RAC – horoscopul zilei de joi, 1 octombrie

Chiar si cea mai mic neplacerea poate arunca Racii intr-o prabusire emotionala. Se simt nedreptatiti pe mai multe planuri. Mai mult, se simt neapreciati de persoanele foarte dragi din jurul lor. Poate fi vorba de o ruda apropiata, de persoana iubita sau de un prieten. Insa probleme este doar una imaginara, dezvoltata de ei insisi. Daca Racii constientizeaza ca sufera putin de mania persecutiei, isi vor da seama ca nu au motive de ingrijorare. Daca nu-si dau seama de acest aspect, atunci ar fi bine sa se pregateasca pentru niste zile destul de grele. Totul depinde de ei!

Citeşte şi HOROSCOP OCTOMBRIE: Ce aventuri erotice te aşteaptă, în funcţie de zodie

LEU – horoscopul zilei de joi, 1 octombrie

Ritmul vietii Leilor accelereaza pe neasteptate. Nici n-au inceput bine anul ca se intrevad o multime de noi responsabilitati mai ales pe plan personal. In loc sa fuga de responsabilitati, mai bine le prioritizeaza si poarta discutii deschise cu cei care sunt implicati. Doar astfel le vor putea gestiona cu eficienta fara sa clacheze psihic si emotional.
 
FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 1 octombrie

Daca Fecioarele descopera adevarata sursa a anxietatii lor, vor avea in fata saptamani linistite si prolifice pe plan financiar. Insa pentru asta trebuie sa-si acorde timp sa “sape” in interiorul lor si sa-si reevalueze viata curenta.

Continuarea pe Lyla.ro.