Horoscopul zilei de joi, 26 noiembrie

Zi destul de grea pentru nativii zodiacului, avand in vedere ca au loc evenimente tensionate la locul de munca pentru unii si pe plan sentimental pentru altii.

26 nov. 2015, 08:37
Horoscopul zilei de joi, 26 noiembrie

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 26 noiembrie
Berbecii incearca sa o faca pe persoana iubita sa inteleaga ca s-au cam saturat de relatia in care se afla. Acest lucru genereaza tensiuni destul de mari, mai ales spre seara.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 26 noiembrie
Taurii trec joi prin momente destul de grele la locul de munca dincauza ca au momente in care se cearta cu sefii. Nativii acestei zodii ar trebui sa fie mai docili si mai permisivi cu cei din jurul lor.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 26 noiembrie
Gemenii pe de alta parte au o zi minunata din toate punctele de vedere. Mai ales pe plan profesional, se vor bucura de aprecierea superiorilor. Relatia cu persoana iubita merge ca pe roate.

RAC – horoscopul zilei de joi, 26 noiembrie
Si Racii au o zi buna joi, avand in vedere ca primesc vesti minunate cu privire la primirea unei importante sume de bani. Nativii acestei zodii scapa de toate grijile financiare.

LEU – horoscopul zilei de joi, 26 noiembrie
Leii reusesc joi sa se linisteasca dupa o perioada destul de agitata, in care au fost nevoiti sa se implice in proiecte destul de istovitoare. Joi vor avea in sfarsit ocazia sa se odihneasca.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 26 noiembrie
Fecioarele se confrunta cu probleme in relatie, din cauza ca nu reusesc sa comunice bine cu persoana iubita. Nativii acestei aodii au de suferit si pe plan financiar, din cauza unor investitii proaste.

Continuarea pe Lyla.ro.