Horoscopul zilei de joi, 29 ianuarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Nativii mai multor zodii se pun astazi greu in miscare si tot amana luarea unor decizii de teama ca nu detin toate informatiilor. De altfel, nevoia de a sti tot se manifesta azi la multi dintre noi, caci avem impresia ca doar cunoasterea tuturor informatiilor ne poate salva de esec.

29 ian. 2015, 06:59
Horoscopul zilei de joi, 29 ianuarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 29 ianuarie
Berbecii sunt obisnuiti sa faca prea multe deodata si chiar au devenit destul de eficienti in acest sens. Dar chiar si eficientii de Berbeci se inhama uneori la mai mult decat pot duce. Astazi vor intampina una dintre aceste situatii si vor simti cu toata povara treburilor de facut ii oboseste peste masura. Daca-si dau seama ca pot delega anumite persoane apropiate sa faca anumite treburi care nu depinde in mod obligatoriu de ei, Berbecii vor putea face si altceva in afara de munca astazi. Totul tine de cum isi impart responsabilitatile.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 29 ianuarie
Taurii vor sa actioneze spontan, simt nevoia sa iasa din tipare. Insa niste obligatii mai vechi pe care nu le-au onorat ar putea sa-i tina departe de un eveniment social de mare importanta la care au fost invitati. De aici vor veni niste frustrari cu privire la programul lor. Totusi, Taurii ar trebui sa constientizeze ca aglomerarea programului lor este, de fapt, doar vina lor pentru ca nu si-au prioritizat activitatile cum trebuie.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 29 ianuarie
Gemenii fac planuri pentru alte persoane pe care le considera aproape incapabile sa se organizeze social. Spre norocul lor, nu vor intampina rezistenta, iar planurile lor vor avea succes. Pe de alta parte, in mediul profesional apar frustrari. Gemenii descopera ca anumite informatii au fost ascunse de ei si trag la raspundere colegul sau chiar seful care era dator sa ii informeze.

RAC – horoscopul zilei de joi, 29 ianuarie
Racii se vad pusi in dificultate de o situatie neprevazuta care-i forteaza sa iasa din coconul lor de confort, cu atat mai mult cu cat descopera ca o anumita situatie nu are nimic de-a face cu felul in care si-au imaginat-o ei. Cum piesele incep sa se adune, Racii incearca sa gaseasca logica din spatele actiunilor unor persoane si cer socoteala. Atentie la modul in care pun problema! Daca nu actioneaza cu tact, ii paste o cearta de pomina.

LEU – horoscopul zilei de joi, 29 ianuarie
Leii sunt foarte precauti astazi pe masura ce descopera intentiile nu tocmai ortodoxe ale unor persoane destul de apropiate lor. Isi reevalueaza relatiile personale pe fondul unor descoperiri neplacute.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 29 ianuarie
Fecioarele se vad nevoite sa faca de toate astazi, caci li s-au pus in carca o multime de responsabilitati pe plan profesional. Acest fapt ii determina, fara sa vrea, sa-si neglijeze partenerul de cuplu sau familia, motiv pentru care vor fi primiti cu raceala seara acasa.

Continuarea pe Lyla.ro.