Horoscopul zilei de luni, 1 februarie. Uite ce ţi-au pregătit astrele

Zi de luni destul de dificilă, mai ales din punct de vedere profesional pentru majoritatea nativilor zodiacului. Au loc o serie de schimbări la care nimeni nu s-a aşteptat şi pe plan financiar şi amoros.

RomaniaTV.net
01 feb. 2016, 09:06
Horoscopul zilei de luni, 1 februarie. Uite ce ţi-au pregătit astrele

BERBEC 

Cineva apropiat si drag incepe sa apese unele butoane delicate din punct de vedere emotional ale Berbecilor. Desi acestia incearca sa actioneze cu diplomatie, sa dea dovada de toleranta, exista riscul major ca ei sa rabufneasca intr-un mod violent verbal care sa surprinda „audienta”.

Afisarea unui zambet fals nu le va fi de folos Berbecilor pentru ca nu vor reusi sa-si ascunda furia si nemultumirile. Ca sa nu-si creeze de unii singuri probleme, Berbecii ar trebui sa evite astazi orice fel de discutie cu potential de cearta.

TAUR 

Taurii simt ca a venit momentul sa dea cartile pe fata, sa infrunte un anumit om sau o anumita situatie incomoda. Insa trebuie sa se pregateasca psihic si emotional caci infruntarea ar putea lua o turnura ceva mai complicata, mai emotionala, mai drastica chiar. Daca mizeaza pe argumente concrete si evita sa scoata in evidenta trairile personale, Taurii ar putea avea castig de cauza.

GEMENI

Una e sa stie ce vor, alta e sa stie si pasii pe care trebuie sa-i urmeze pentru a obtine ceea ce-si doresc. Gemenii cauta cu sarguinta solutii pentru planurile si problemele lor.

Daca au o atitudine pozitiva, pro-activa, constructiva, ar putea sa dea cu tifla chiar si acelor persoane cu mare putere de influenta din jurul lor fara sa-si pericliteze pozitia profesionala, caci vor indica nu doar problemele, ci si solutiile. Dar trebui sa actioneze cu manusi in prima instanta. Pe plan personal ar trebui sa se bucure mai mult de aspectele bune din viata lor, nu sa se invenineze.

RAC 

Rezistenta la schimbare a Racilor ar putea fi astazi un impediment in propria lor intimitate de cuplu. Desi este riscant sa-si expuna sentimentele, ar trebui sa-si ia inima in dinti si sa-si puna sufletul pe tava asa cum este el in acest moment. Este momentul potrivit pentru a da cartile pe fata inclusiv in viata personala!

LEU  

Leii simt romantismul in aer si sunt cu capul in nori, facandu-si planuri de viitor si vizualizandu-se pe ei insisi si pe cei dragi in ele. Insa responsabilitatile profesionale ii vor forta sa revina cu picioarele pe pamant, fapt care o sa-i nemultumeasca pe moment. Daca isi eficientizeaza activitatea vor putea avea parte si de relaxarea si de visarea libera dupa care tanjesc in a doua parte a zilei.

FECIOARA 

Dorinta de a gasi rapid o solutie ar putea sa-i faca pe nativii din Fecioara si ia alegeri proaste. Graba strica treaba! Asadar, ar trebui sa dea dovada de putin sange rece, de mai mult obiectivitate si spirit analitic inainte sa ia o decizie majora astazi.

Continuarea pe Lyla.ro