Horoscopul zilei de luni, 8 februarie. Ce rezervă astrele fiecarei zodii

Un început de săptămână furtunos pentru majoritatea zodiilor.

08 feb. 2016, 06:33
Horoscopul zilei de luni, 8 februarie. Ce rezervă astrele fiecarei zodii

Berbec

E posibil sa vina cineva care si-a luat casa, ori serviciu, si-a anuntat logodna ori altceva de care vei fi si tu foarte incantata. Un semn de atentie din partea cuiva care te apreciaza si vrea sa te convingi de acest lucru, si veti gasi si voi un raspuns pe masura.

Taur

Poate reusiti sa va ocupati si de voi, de confortul afectiv al celor din jur fara sa mai faceti treaba incontinuu asa cum faceti de obicei. Se poate sa faceti o mica petrecere in cinstea cuiva care si-a luat recent ceva important si de care sunteti foarte mandra.

Gemeni 

Un telefon pe care-l asteptati cu sufletul la gura de ceva timp o sa va scoata din starea de neincredere in partenerul de suflet. O sa cheltuiti niste bani daca va duceti la o nunta, un botez sau la o strangere de fonduri pe la vreun eveniment caritabil, dar o sa aveti parte de multumire sufleteasca.

Rac

Ii asteptati in vizita pe niste prieteni si o sa petreceti o dupa-amiaza tihnita, o sa schimbati impresii si puneti la cale vreun eveniment. Niste oameni depind de voi si o sa faceti tot posibilul sa le duceti ce le trebuie sau sa-i transportati acolo unde au nevoie, o sa le-ntindeti o mana de ajutor.

Leu  

O sa va distrati cu prietenii la un chef, o serata, o sa practicati diverse activitati deconectante. Sunt ceva evenimente artistice, sportive, la care veti lua parte si va fi o zi plina, o sa revedeti diversi cunoscuti si o sa-ntalniti si niste oameni de afaceri cu care veti avea ce discuta.

Fecioara

Bun moment pentru o impacare cu o persoana care conteaza enorm pentru voi, si dati uitarii toate neintelegerile. Foarte posibil un rendez vous cu ecouri in sufletul vostru si se poate incet, frumos sa alunecati spre o relatie cu cineva care poate fi pe lungimea voastra de unda.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro