Horoscopul zilei de miercuri, 10 februarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Zi de 10 ianuarie dificilă mai ales la locul de muncă pentru unii dintre nativii zodiacului. Iată ce pot face ca să scape de stres.

10 feb. 2016, 07:14
Horoscopul zilei de miercuri, 10 februarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Berbec

La serviciu nu sunteti prea multumita de felul in care evolueaza lucrurile si nici de titulatura pe care o aveti, deoarece nu va confera prea multa autoritate. Daca veti avea ambitie si veti face putin efort ca sa contribuiti la succesul companiei, in scurt timp veti putea face un salt profesional.

Taur

Astazi veti avea o influenta uimitoare asupra celor din jurul dv, care vor fi extrem de interesati sa asculte ceea ce aveti de spus si sa accepte propunerile dv. Veti fi in centrul atentiei si veti avea ocazia sa va faceti cunoscute opiniile. Sunteti foarte convingatoare si aveti toate sansele sa va afirmati prin originalitate si creativitate.

Gemeni 

Va doriti sa petreceti mai mult timp alaturi de persoana iubita, insa acest lucru s-ar putea sa nu fie posibil in acest moment, fie din cauza programului incarcat pe care il aveti amandoi, fie din alte motive care nu depind de voi. Din fericire, aceasta situatie va fi temporara, asa ca, in curand, veti putea recupera momentele in care nu ati putut sa fiti impreuna.

Rac 

Incearcati sa apreciati mai mult calitatile partenerului dv si sa nu va mai ganditi la defectele sale, pentru ca acestea sunt nesemnificative. Nimeni nu este perfect, asa ca incearcati sa il acceptati asa cum este si sa nu mai fiti atat de critica fata de el.

Leu 

S-ar putea sa aveti impresia ca o anumita persoana mai autoritara incearca sa se amestece in viata dv si sa va manipuleze dupa bunul sau plac, insa in realitate nu este asa. De fapt, aceasta vrea sa va determine sa constientizati anumite calitati pe care le aveti si sa va ambitioneze mai mult, asa ca nu trebuie sa ii faceti reprosuri. Acceptati provocarile sale si demonstrati-i ca sunteti capabila sa va ridicati la inaltimea asteptarilor sale.

Fecioara

Cei care se mai indoiau inca de capacitatea dv de a face fata unor probleme dificile, va vor recunoaste astazi meritele. In schimb, anumiti colegi sau colaboratori in care aveati incredere incep sa va invidieze. Incearcati sa fiti mai modesta pentru a nu deveni subiectul unor barfe rautacioase.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro