Horoscopul zilei pentru MIERCURI 12 DECEMBRIE 2018. Gata, Mercur e în Săgetător!

Iata horoscopul zilei de MIERCURI 12 DECEMBRIE 2018 ; evenimentul cel mai important al acestei saptamani are loc maine si se refera la mutarea lui Mercur, planeta comunicarii si gandurilor noastre, in optimistul si expansivul Sagetator.

11 dec. 2018, 20:35
Horoscopul zilei pentru MIERCURI 12 DECEMBRIE 2018. Gata, Mercur e în Săgetător!

Dupa saptamani de Mercur retrograd apoi de Mercur in Scorpion – unde am fost nevoiti sa gandim si vorbim despre aspecte aflate in adancimile noastre – iata ca acum ne putem bucura, in sfarsit, de aceasta energie benefica pentru noi adusa de Mercur in Sagetator.

Mintea este ca o parasuta – nu functioneaza pana nu o deschizi ! Mercur in Sagetator ne deschide mintea ! 

Acum suntem sustinuti sa ne fie usor si natural a gandi pozitiv ! Asta aduce Mercur in Sagetator ! Chiar este momentul sa vii si tu in viata ta cu un nou set mental de conceptii, adaptate noului TU – mai ales dupa ce ai trecut, cu siguranta, prin atatea transformari in acest an 2018. Vei incepe sa vezi o noua viziune cum rasare din pamant, din iarba verde… Sagetatorul este eternul optimist al zodiacului deci acum vei fi inclinat sa vezi mai mult partea luminoasa din orice si sa iti asumi riscuri. Avem asigurata o zi foarte buna si la fel de asigura si Luna in Varsator de azi !

Cu aceste doua semne sociabile si deschise de partea noastra, avem zile potrivite sa socializam, sa ne facem amici si sa mergem spre ce ne dorim ca sa ne imbunatatim viata, de la conceptii la fapte concrete !

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:   

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O impamantare solida iti este foarte importanta azi. Inimile pot fi cucerite sau frante, depinde cat de bine iti joci cartile. Tine minte ca cel ce castiga cursa este cel ce avanseaza incet dar sigur si perseverent. Toata vorbaria din lume nu te duce nicaieri daca nu e sustinuta de actiuni. Azi este despre calitate si fapte. Eforturile superficiale duc la rezultate superficiale.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Indiferent cat de multa furtuna se pare ca te-ar putea scoate din aria de control, vei fi in stare sa te descurci cu orice. Ai incredere in natura ta bine infipta cu picioarele in pamant. Exista un motiv pentru care iti planifici cu atentie miscarile chiar daca mai lent. Azi e una din acele zile in care iti vei vedea recompensele pentru actiunile sustinute, in special in iubire, frumusete si in emotiile tale cele mai adanci.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Tine-ti bine palaria si fii pregatit pentru ceva actiune. Ajungi intr-un punct critic din ciclul tau emotional in care inimile pot fi impovarate. Te-ai putea simti tras in jos de o greutate mare, cum ar fi sa te scufunzi intr-un furtuna de nisip. Prinde un bat si iesi de acolo. Ridica-te deasupra oricaror situatii curente cu ajutorul unei perspective optimiste si pline de incredere in viitor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.