Horoscopul zilei pentru SÂMBĂTĂ 1 DECEMBRIE 2018. Atenţie la relaţii!

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 1 DECEMBRIE 2018; iata-ne in prima zi a ultimei luni din tumultuosul si transformatorul 2018. Cum iti inchei anul? Cum intri in 2019? Cum iti influenteaza astrele aceasta luna?

30 nov. 2018, 20:23
Horoscopul zilei pentru SÂMBĂTĂ 1 DECEMBRIE 2018. Atenţie la relaţii!

Aceasta este luna in care LUNGA perioada cu planete retrograde se termina ! Influentele retrogradelor inca exista o parte din luna, dar cu siguranta vei simti cum mantia energiilor planetelor retrograde devine mai usoara si intr-un final este data la o parte.

Insa, pana sa ne bucuram total ca „scapam” de munca la care ne-au pus tot anul 7 astre retrograde, inca mai avem un hop. Mercur inca e retrograd pana pe 6 decembrie. Mai mult, azi Mercur retrograd intra in Scorpion. Asta inseamna ca adevarul nu mai poate fi ignorat si tacut, in caz ca l-ai tinut sub pres si nerostit. Din acel moment, lucrurile devin foarte intense, dandu-ti-se forta de a-ti confrunta demonii si de a transforma anumite aspecte din viata ta amoroasa care sunt la „copt” din octombrie. Esti genul „totul sau nimic”, pasional dar te poti confrunta cu gelozii. 

Mai mult, tot azi, Venus planeta iubirii este si in opozitie cu imprevizibilul si rebelul Uranus in Berbec, deci este un moment de adevar pentru o relatie importanta !

Atentie si prudenta ce spui, cum spui, cu ce scop spui …

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:    

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ce ai de pierdut ? Planetele te scutura cu scopul sa de debarasezi de vechi obiceiuri si obiective ca sa faci loc unei noi evolutii. De ce sa simti indoiala acolo unde era certitudine ? Cand te gandesti la ce se poate intampla cel mai rau, te poate ajuta sa realizezi ca temerile tale nu sunt deloc reale. Chiar este timpul sa dai drumul si sa iti dai voie pentru ceva nou.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Nu esti singura persoana care iti poate rezolva problemele. Ai incredere ca sunt si altii capabili sa inteleaga. Cei care vor sa te ajute sunt motivati de iubire, nu neaparat de motive ascunse. Este in natura ta sa fii sceptic, dar asemenea oameni exista. Si ghici ce ? Ii poti intalni oricand, inclusiv azi.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ai observat ca au aparut mai des anumite intarzieri sau decalari ? Astazi nu va fi o exceptie. Ceva ce astepti de ceva timp se poate decala din nou. Poate are legatura cu o corespondenta, un pachet, o veste. Chiar si cu temperamentul tau manierat, tot te poti enerva. Stai linistit. Totul se va rezolva curand. Mai e putin si se termina Mercur retrograd. 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.