Horoscopul zilei pentru VINERI 30 NOIEMBRIE 2018. Ce aduce ultima zi a lunii?

Iata horoscopul zilei de VINERI  30 NOIEMBRIE 2018 ; iata-ne ajunsi in ultima zi a puternicei luni noiembrie ce a adus foarte multe schimbari, cel putin astrologic vorbind. Tot ce s-a intamplat in noiembrie pe Cer este deja sau va fi reflectat si pe Pamant.

29 nov. 2018, 20:37
Horoscopul zilei pentru VINERI 30 NOIEMBRIE 2018. Ce aduce ultima zi a lunii?

Unii au simtit deja efectele, unii le vor simti. Ziua de azi este la confluenta celor doua mari momente astrale ale saptamanii:

Pe de-o parte, Luni si Marti a avut loc o intalnire de aur in Sagetator dintre Soare, Jupiter si Mercur prin conjunctiile astrale ce au avut loc intre aceste astre importante. Este vorba o intalnire anuala foarte benefica care deschide in asa mare masura „portile cerului” pentru noi, incat este foarte bine sa profitam toata saptamana de aceasta puternica energie benefica si norocoasa.

Pe de alta parte, atat Mercur retrograd cat si Venus vor intra in SCORPION zilele urmatoare – unul miscandu-se inapoi, Mercur, altul mergand tot inainte, Venus proaspat iesita din retrograd. Asta inseamna ca adevarul nu mai poate fi ignorat si tacut, in caz ca l-ai tinut sub pres si nerostit. Din acel moment, lucrurile devin foarte intense, dandu-ti-se forta de a-ti confrunta demonii si de a transforma anumite aspecte din viata ta amoroasa care sunt la „copt” din octombrie. Esti genul „totul sau nimic”, pasional dar te poti confrunta cu gelozii.

Mai mult, maine Venus planeta iubirii este si in opozitie cu imprevizibilul si rebelul Uranus in Berbec, deci este un moment de adevar pentru o relatie importanta!

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Dezvoltari neasteptate de o maniera care sa te deranjeze te pot nelinisti si scoate din ritmul tau uzual. Fie ca iti place fie ca nu, se marcheaza finalul unei perioade si startul unui nou mod de a opera lucrurile. Desi asta ti se pare stresant acum, vei vedea ca totul este pentru binele tau. Ai credinta.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ziua de azi iti aduce conditiile perfecte in care sa dai un start unor planuri ambitioase. Ceva mare se pregateste pentru tine si ai incercat sa pui lucrurile in miscare de ceva timp ca sa primesti mai multa recunoastere si succes. Canalele de comunicare sunt deschise si vei vedea ca iti poti duce mai departe ideile usor, gasesti usor aliati si primesti raspunsurile cautate. Te simti cu incredere si asta e cel mai important lucru.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ziua te poate gasi cu o stare mai joasa si pesimista care acopera varianta mai buna a ta. Trebuie sa faci un efort sa te extragi din asa ceva si sa faci totul ca sa te simti mai bine. Implica-te in activitati care te ridica si ridica-ti si tu spiritul. Este singurul mod sa fii din nou pe pozitii si sa iti vezi de planurile si bucuriile tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.