Horoscopul zilnic 17 aprilie. Nativii din fecioară au parte de multe schimbari pe plan sentimental

Nativilor din zodia rac le este recomandat sa se aventureze si sa iasa din zona de confort, nativii din zodia sagetator ar putea face o calatorie neasteptata. Afla ce au rezervat astrele zodiei tale citind horoscopul zilnic.

16 apr. 2015, 15:56
Horoscopul zilnic 17 aprilie. Nativii din fecioară au parte de multe schimbari pe plan sentimental

Berbec

Daca aveti niste chestii de rezolvat cu o persoana, azi e ziua perfecta sa rezolvati lucrurile. Problemele nerezolvate s-ar putea sa dea batai mari de cap nativilor din berbec. Daca doriti sa imbunatatiti relatia cu partenerul de viata, astrele va recomanda sa fiti mai atent la necesitatile acestuia si ale dumneavoastra.

Incercati medicina naturista in locul medicamentelor obisnuite, pentru stres sau dureri de cap

Taur

Aveti incredere in prietenii dumneavoastra, acestia vor sti exact cand sa intervina pentru a va ghida spre succes. Prietenii va vor sprijini in tot ceea ce va propuneti, profitati de aceasta perioada pentru a cunoaste noi oameni.

Astrele recomanda nativilor din taur sa nu faca schimbari majore in decursul zilei de azi.

Gemeni

Trebuie sa intelegeti ca nu toata lumea poate fi la fel ca dumneavoastra, toleranta este cuvantul zilei. Cautati forma ideala pentru a stabili un echilibru, aveti rabdare cu cei din jur si lasati lucrurile sa decurga dupa propriul ritm.

Incercati sa va deconectati de rutina, va fi o solutie excelenta impotriva stresului si a nervilor acumulati.

Rac

Incercati sa deschideti usa pentru experiente noi, renuntati la zona de confort si aventurati-va. Noile experiente v-ar putea oferi o perspectiva mai buna asupra a tot ce stiati pana acum si sa va creeze noi relatii.

Atunci cand e vorba de iubire, e vorba de doi. Mai lasati si partenerul sa contribuie cu ceva, nu faceti dumneavoastra totul.

Leu

Toata lumea e cu ochii pe tine, in latura profesionala cat si in cea personala. Nu te lasa intimidat, esti liber si ai curajul oricand sa iti exprimi opiniile, sa accepti sau sa refuzi. Asculta sfaturile prietenilor si dupa aceea ia singur o decizie legata de ceea ce te framanta.

O zi excelenta pentru negocieri si investitii, inarmati-va cu multa rabdare si tact. Mare atentie la odihna, stabiliti-va un program de somn pe care sa il respectati.

Fecioara

Pe nativii din fecioara le asteapta foarte multe schimbari, mai ales pe plan sentimental. Schimbarile sunt in bine, reusiti sa gasiti solutii la problemele care va dadeau de cap ceva vreme si iesiti putin din rutina. In cazul in care nu aveti un partener de viata, sansa de al gasi e destul de mare, aveti incredere in propria persoana si nu refuzati nici o invitatie.

Incercati sa nu va grabiti, riscati sa omiteti detali importante sau sa uitati lucruri. Concetrati-va la proiectele noi si nu va grabiti sa le finalizati.

Balanta

Pentru nativii din balanta este o zi perfecta pentru a solutiona problemele de familie, orice neintelegere cu cineva apropiat are mari sanse sa se rezolve azi. In cazul in care cineva nu va trateaza corespunzator, sa nu va fie frica sa puneti piciorul in prag. Nu tolerati lipsa de respect, puneti lucrurile la locul lor cu diplomatia dumneavoastra.

Este o perioada confuza pentru balante cand vine vorba de dragoste, evitati sa luati decizii la presiunile celor din jur.

Scoprion

Nativii din scorpion sunt absorbiti in ultima perioada de latura financiara, care nu arata asa cum si-ar dori ei. Rabdarea este cuvantul cheie, nu fiti impulsiv si nu va grabiti sa cheltuiti sumele pe care le primiti, riscati sa ramaneti fara bani.

Fiti prudenti, riscul de accidente este destul de mare, datorita faptului ca sunteti foarte agitat si neatent.

Sagetator

Nativi din sagetator s-ar putea sa fie nevoiti sa mearga intr-o calatorie neplanificata. Nu va panicati, acest lucru ca fi foarte favorabil pe plan material. Munca dumneavoastra incepe sa dea roade si puteti rasufla usurat in sfarsit dupa o perioada destul de confuza.

Profitati de timpul liber pentru a va relaxa, de a va reincarca bateriile pentru a fi pregatit sa faceti fata noilor provocari.

Capricorn

Nativii din capricorn s-ar putea sa inceapa dimineata sub mult stres, motivul fiind dezorganizarea de la locul de munca. Nu va panicati, calmul si seriozitatea pe care le aveti va vor ajuta sa rezolvati problema. Incarcati-va cu energie si multa rabdare pentru a face fata intrebarilor colegilor de munca.

Oricat de bune vi se par sfaturile pe care le oferiti, incercati sa nu exagerati. Riscul de a parea un tiran dictator e destul de mare.

Varsator

Nativii din varsator au pus foarte mult amprenta in ultima vreme pe cariera si bani. Astrele va recomanda sa luati o mica pauza si sa dedicati un pic mai mult timp familiei si prietenilor. O iesire in oras sau o mica excursie o sa va prinda minunat. Nu va neglijati somnul, munca la capacitate maxima va poate dauna foarte mult sistemului nervos, daca nu va odihniti corespunzator.

Evitati sa va implicati in rezolvarea problemelor celorlalti, fara sa fiti pe deplin in cunostinta de cauza, riscati sa nedreptatiti pe cineva.

Pesti

Nativi din pesti au traversat o perioada destul de linistita, fara prea mari schimbari. E timpul sa va implicati in diverse activitati menite sa va solicite la maxim creativitatea si atentia. Astrele va recomanda sa va incarcati la maxim bateriile si sa fiti pregatiti, va asteapta o multime de surprize placute.

Incercati sa nu mai puneti atatea intrebari, unele lucruri trebuie lasate pur si simplu sa treaca, nu regretati absolut nimic.

Horoscopul de azi il gasiti pe YVE.ro