Horosocopul Astrocafe.ro pentru săptămâna 1-7 decembrie

Iată horoscopul săptămânii 1-7 decembrie 2014, prezentat de Astrocafe.ro.

01 dec. 2014, 08:20
Horosocopul Astrocafe.ro pentru săptămâna 1-7 decembrie

Berbec – Se anunta o saptamana minunata pentru tine. Chiar daca in prima zi a acesteia se pare ca esti oarecum confuz, nestiind incotro sa te indrepti, de indata ce se formeaza aspectul de sextil dintre stapanul semnului tau solar – Marte – si Saturn, Seniorul karmei, vei remarca multe semne (majoritatea acestora par venite de Sus) care-ti vor indica directia buna, in special in ceea ce priveste cariera ta.

Citeşte şi Astrocafe.ro: Horoscop lunar DECEMBRIE 2014

O zi speciala, favorabial relatilor de cuplu, este 4 decembrie- asteapta-te la surprize foarte frumoase din partea persoanei iubite. Incepand cu 5 decembrie incepi si implementeaza toate schimbarile pe care pana acum le-ai gandit.

Taur – Fereste-te de cei care-ti fac daruri in prima zi a acestei saptamani. Intentii ascunse si (de obicei) mailitioase se afla in spatele acestora. Tot atunci, insa, ca o veste buna venita in compensare, planurile de viitor facute impreuna cu persoana iubita sunt foarte usor de implementat, unele dintre acestea devenind realitate pana la sfarsitul saptamanii.

Citeşte şi Horoscopul săptămânii 1-7 decembrie. Află ce spun astrele pentru zodia ta

Stagnarea devine un chin pentru tine, paradoxal, de indata ce aspectul format de Soare cu Uranus devine exact, pe 5 decembrie. Deschide-ti si ochii, si mintea, observand lumea din alt unghi decat de obicei, la sfarsitul saptamanii; evenimentul de Luna Plina din semnul Gemenilor poate fi o poarta catre schimbarea pe care atat de mult ti-o doresti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.