Horosop luni, 28 iulie. Ce rezerva astrele fiecărei zodii

Ziua de luni 28 iulie nu este tocmai favorabila pentru unii dintre nativii zodiacului, avand in vedere ca s-a acumulat destul de multa oboseala pe parcursul ultimelor doua luni. Cu toate acestea, majoritatea nativilor vor gasi cele mai bune metode de a ajunge la liman.

RomaniaTV.net
28 iul. 2014, 05:54
Horosop luni, 28 iulie. Ce rezerva astrele fiecărei zodii

BERBEC– horoscopul zilei de luni, 28 iulie

In ciuda firii echilibrate, berbecii vor fi cu capul in nori luni, dar spre finalul zilei isi vor da seama ca trebuie sa coboare cu picioarele pe pamant, indiferent cat de mult nu-si doresc acest lucru. Ii salveaza, insa, pragmatismul de care vor da dovada in actiunile lor.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 28 iulie

Taurii se vor gasi cu fundul intre doua luntre, intre vechi si nou. Desi se considera stabili din multe puncte de vedere, Taurii se vor surprinde pe sine cu ideile inovative pe care le au cu privire la viitor. Insa, inainte sa ia vreo decizie in acest sens, ar fi indicat sa se tempereze si sa evalueze obiectiv optiunile pe care le au in fata, sa gaseasca o cale de mijloc prin care sa se bucure si de beneficiile „trecutului”, si de cele ale „viitorului”.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 28 iulie

Nevoile imediate ale Gemenilor o sa-i determine sa-si lase deoparte planurile indraznete, sa le amane, pentru ca – dincolo de toata dorinta lor – realizeaza cat de importante sunt unele chestiuni de zi cu zi, aparent banale, dar esentiale. Pe de alta parte, abordarea lor pragmatica referitoare la o idee radicala o sa-i indrepte in directia potrivita.

RAC – horoscopul zilei de luni, 28 iulie

Nativii acestei zodii vor fi cuprinsi de sentimente puternice pe masura ce dimanica relatiilor lor vor lua o intorsatura nu tocmai favorabila. Ei risca sa inrautateasca situatie prin cuvinte spuse la nervi, foarte crude, dar deopotriva reale. Insa, chiar daca ei expun o realitate, trebuie sa fie atenti cum „impaturesc” aceasta realitate in fata unor persoane apropiate mai sensibile, mai usor de ranit.

LEU – horoscopul zilei de luni, 28 iulie

Atat de multe lucruri se intampla pe plan profesional incat Leilor le va fi greu sa se concentreze. Totusi, in ciuda tensiunilor, Leul va constientiza, de fapt, cata placere obtine din propria-i munca. luni este o zi exceptionala pentru prezentarea unor idei originale pe care le au, tocmai pentru ca este o zi haotica, iar geniul adesea ne naste din hoas.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 28 iulie

Desi isi doresc sa fie trecuti cu vederea, sa nu-i bage nimeni in seama si sa fie lasati cu treburile lor in pace, Fecioarele vor avea parte de mai multa atentie decat isi doresc luni. Mai mult, se vor simti presate de asteptarile pe care le au ceilalti de la ei. Singura cale de a nu cadea surmenate la final de zi este sa invete sa se detaseze psihic de ce este in exteriorul lor, chiar daca fizic sunt inca prezente.

Continuarea pe Lyla.ro