Hotelul de cinci stele InterContinental din Capitală face angajări

Hotelul InterContinental din Bucureşti angajează un contabil şef, un recepţioner şi un demi chef. Iată ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
24 iul. 2015, 05:51
Hotelul de cinci stele InterContinental din Capitală face angajări

Compania Hotelieră InterContinental Romania SA angajează la hotelul de cinci stele de la kilometrul 0 al Capitalei un om pe postul de recepţioner.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin un an experienţă în relaţii cu clienţii, vorbeşte fluent limba engleză, e flexibil, proactiv, are spirit de echipă, e comunicativ şi, preferabil, a absolvit studii în turism.
10 august e ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Compania Hotelieră InterContinental Romania SA angajează pe postul de contabil şef.
Te califici pentru această poziţie dacă eşti absolvent al unei facultăţi cu profil economic (preferabil Contabilitate), eşti expert contabil, ai minimum cinci ani experienţă într-un post similar sau într-o firmă de audit; vorbeşti fluent limba engleză, ai cunoştinţe excelente şi experienţă de lucru cu US GAAP, IFRS & SOX, cunoşti bine legislaţia financiar-contabilă, ştii să operezi un PC. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă de lucru cu iScala, Opera.
Până pe 8 august se primesc candidaturi pentru postul vacant la hotelul InterContinental. Informaţii suplimentare găsiţi aici.

Compania Hotelieră InterContinental Romania SA angajează omul potrivit pentru postul de demi chef.
Angajatorii caută pentru acest post un candidat dedicat şi capabil să lucreze cu minimum de supervizare, care dă dovadă de rezistenţă la efort şi stres, e capabil să îşi asume responsabilitatea deciziilor luate, are spirit organizatoric, are iniţiativă şi creativitate.
Ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post e 6 august. Detalii găsiţi aici.