Hoţi de tot râsul: Au spart un magazin de bijuterii, dar nu s-au mai putut ţine pe picioare VIDEO

Camerele de supraveghere ale unui magazin de bijuterii au înregistrat imagini bizare din timpul unui jaf. În înregistrare se vedea cum hoţii care, după ce au pătruns în magazin, abia se mai puteau ţine pe picioare din cauza podelei foarte bine lustruite.  

13 feb. 2015, 12:29
Hoţi de tot râsul: Au spart un magazin de bijuterii, dar nu s-au mai putut ţine pe picioare VIDEO

Scenele caraghioase s-au petrecut la o bijuterie din Midland. Poliţia a dat publicităţii înregistrarea în care se vede cum infractorii alunecau, se dezechilibrau şi cădeau pe podea unul peste celălalt, în timp ce furau la repezeală bijuterii de sute de mii de lire sterline din vitrine.

Hoţii au intrat în magazin cu o maşină, cu ajutorul căreia au spart uşa de la intrarea în magazinul din Coventry. Bandiţii purtau costume sport cu glugă, dar şi cagule.

În ciuda tuturor obstacolelor, hoţii au umplut cu bijuterii sacii pe care îi luaseră cu ei şi, într-un minut, au lăsat rafturile aproape goale. Aceeaşi maşină care îi adusese la magazin a venit să îi ia cu sacii plini. Ei au spart vitrinele cu nişte topoare. La un moment dat, un dispozitiv de securitate a umplut încăperea cu fum. Dar era prea târziu, pentru că hoţii reuşiseră să ia aproape toate bijuteriile.

Vezi şi ŞAPTE ROMÂNI i-au ULUIT pe italieni: În câteva SECUNDE jefuiau un magazin de bijuterii. Sunt FAIMOŞI în Europa

Poliţiştii îi caută pe hoţi, dar, aşa îmbrăcaţi, vor fi greu de identificat. De asemenea, poliţiştii au avertizat că, în ciuda faptului că au atacat când nu se afla nimeni în magazin, ei sunt infractori extrem de periculoşi, care nu ar ezita să ucidă în caz că i-ar surprinde cineva furând. Poliţiştii au mai spus că deja un bărbat care se afla în zonă în timpul jafului a depus o sesizare, povestind că unul dintre hoţi pe care îl surprinsese a scos pistolul şi l-a ameninţat cu moartea.